back to top
mojatv

KOMŠIJE LAZARA RISTOVSKOG RAZVEZALE JEZIK U luks stanu živi sa 39 godina mlađom devojkom, viđaju ih zajedno: “NE KRIJE DA JE SA NJOM”, spomenuli i Danicu

Povučeni informacijama da uveliko žive zajedno u Beogradu na vodi, te da ih viđaju i u njegovoj porodičnoj kući u Zemunu odlučili smo da posetimo oba komšiluka.

Blic preporučuje

Danica Ristovski ŠOKIRANA ZBOG VEZE bivšeg muža sa 39 godina mlađom: “Žalila se kolegama na setu, govori da treba da ga bude sramota”

PRVO OGLAŠAVANJE NOVE DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG – 39 godina mlađa Anica prekinula ćutnju: Pokazala koliko je srećna, a lajkovi samo pljušte

.

Foto: Zoran Ilić, Društvene mreže / Ringier

.

– Dok se nije pojavila informacija u medijima nismo obraćali pažnju, viđali smo ih zajedno ali nismo mislili da su par. Valjda zato što je ona dosta mlađa, a iskreno nisam znao da li ima ćerku pa sam pre mislio da mu je neko od dece. Sada kada znam siguran sam da tu žive, kaže Danilo koga smo sreli na parkingu dok njegova devojka Maja dodaje:

– Mi odavno živimo u ovim zgradama, a mislim da se on doselio skorije. Ne znam da li je ona odmah prešla sa njim ali tu je. Lako ih možete videti i u obližnjim kafićima ili kako šetaju tržnim centrom.

U obližnjoj prodavnici kažu da ne dolaze u nabavku.

– Svrati Lazar po neke usputne sitnice i uvek je doteran i ostavi oblak parfema za sobom. On odlično izgleda za svoje godine, e sad to ne znači da treba da se zabavlja sa toliko mlađom devojkom. Ne bih da mu sudim ali što je mnogo, mnogo je. Velika je to razlika. Ja ne mogu ni da zamislim šta o tome misle njeni roditelji, iskrena je prodavačica.

- Advertisement -

.

Foto: Zoran Ilić, Društvene mreže / Ringier

.

Komšije ovog fensi naselja nisu bile baš raspoložene da pričaju o Ristovskom jer ga i ne viđaju tako često, a i čitava priča oko mlađe devojke im je čudna pa ne žele svojim komentarom da ga naljute.

– On stalno negde juri i žuri, a nju ne bih prepoznao da je ne vidim sa njim. Nekako mi nije upečatljiva. Danicu nismo viđali ovde, mislim da se on u naš kraj preselio posle razvoda. Čovek vodi računa o sebi, ali niko nije očekivao da će biti u vezi sa “klinkom”, ali to je svakako njegova stvar. Verujem da mu mnogi zavide, kaže Marko.

U komšiluku Ristovskog u Zemunu bili su pričljiviji. Ipak je to kraj u kojem su Danica i Lazar proveli najlepše godine.

“DANICU OVDE NE VIĐAMO”

– Nakon razvoda Danicu ovde nismo viđali, mada i Lazara retko. Kažu da je jednom dolazio sa tom novom devojkom, ali niko tada nije mislio da je devojka. Mislile su komšije da je ona neki agent za nekretnine jer se kuća prodaje. Kažu da je delovala nasmejano i srećno, a on živi drugu mladost. Pa neka, čovek je razveden može da radi šta hoće, kaže jedan stariji gospodin koji Danicu i Lazara poznaje dugi niz godina.

– Oni su delovali kao par koji nema probleme. Podigli su sinove, stalno su puno radili i gradili. Danica je malo gruba žena, on mi je bio prijatniji za priču. Nekako uvek radoznao na lep način, a ona kao da ima neki gard stalno. Kada su se rastali, ona više nije dolazila, kaže komšinica koja tvrdi da je kuća na prodaju zbog ostavinske rasprave.

danica i lazar ristovski

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Danica i Lazar Ristovski

– Međutim, kažu da je povučena sa oglasa i da će verovatno je prepisati sinovima i neće prodavati. Lazar dođe tu da obiđe kuću, imaju bazen pa se kupa, okupi prijatelje. Novu devojku nisam videla, ističe Dana.

Komšinicu koja nije želela da nam kaže svoje ime kako joj bivše komšije ne bi zamerile to što misli, sreli smo nadomak zemunske pijace.

– Znate, on ni ne krije da je sa njom. Sada je on frajer, a da je Danica našla 40 godina mlađeg ili uopšte nekog to bi se komentarisalo drugačije. Ali, tako je kako je.

Ova poznata glumica je snaja Laze Ristovskog, ima uloge u mnogim poznatim serijama – detaljnije u odvojenom linku.

Najnoviji članci