back to top
mojatv

KRATKA, RAVNA CRVENA KOSA I PIRSING NA NOSU Sale Tropiko posle razvoda ima NOVU DEVOJKU: Otkriveni detalji veze

Prema pisanju domaćih medija, oni često provode vreme zajedno, čak i putuju, a kada su u Beogradu oni borave u Saletovom stanu na Voždovcu, gde je on nastavio da živi posle razvoda.

sale tropiko

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Sale Tropiko

Redovno idu zajedno u nabavku namirnica i to u opuštenom izdanju, a kako navodi izvor za portal “24sedam”, pevačeva nova izabranica je sušta suprotnost od Jovane.

Ona i Sale su slične visine, njegova partnerka ima kratku, ravnu, crvenu kosu i pirsing na nosu. Da se dobro slažu govori i to što čak vole i da se obuku isto, pa su tako uhvaćeni kako nose identične trenerke.

sale tropiko

Foto: Milan Ilić / Ringier

Sale Tropiko

Sale nije želeo da komentariše svoj privatni život.

– Nemam komentar. I ne bih da pričam o privatnom životu.

- Advertisement -

Razvod Saleta i Jovane

Podsetimo, Sale i Jovana su obavestili javnost krajem 2021. godine da su odlučili da se rastanu, nakon 10 godina braka. Oni su tada zamolili javnost za privatnost dok prolaze kroz taj proces, pre svega zbog njihovih ćerki.

Čak i nakon razvoda, Sale i Jovana su ostali u dobrim odnosima, pa su neretko provodili i vreme zajedno, naravno, najviše zbog ćerki. Ipak, ni za jedno od njih dvoje, sve dosad, nije bilo poznato da li imaju nekog novog pored sebe.

(24sedam)

Najnoviji članci