back to top
mojatv

“KRIV SAM” Prvo oglašavanje Ace Lukasa nakon izlaska iz pritvora: Pao na testu za narkotike, a evo šta kaže na sve

Lukas je proveo noć u pritvoru, a potom se ispostavilo da se tereti za još jedan prekršaj.

aca lukas

Foto: Zoran Ilić, Ringier / Ringier

Aca Lukas

Kako “Blic” saznaje, folker je pao na testu za narkotike. Protiv njega biće podneta prekršajna prijava za vožnju pod dejstvom narkotika.

– Lukas je pao na testu za narkotike. Zadržan je preko noći, jutros je pušten iz pritvorske jedinice. Protiv pevača biće podneta krivična prijava zbog vožnje pod dejstvom narkotika – kaže izvor za “Blic”.

Nakon toga, pevač se oglasio i priznao svoju krivicu.

luaks proveo noć u pritvoru

Foto: Milan Ilić / Ringier

Luaks proveo noć u pritvoru

– Kriv sam i preuzimam odgovornost za svoje postupke. Državni organi su radili svoj posao u skladu sa zakonom, i nemam nikakve primedbe na njihov rad – rekao je Lukas za Hajp.

- Advertisement -

Lukasa je zaustavila saobraćajna policija i privela ga zbog toga što nema vozačku dozvolu, zbog ranijih prekršaja, a vozio je. Presreli su ga saobraćajci na ulazu u Brus i, nakon testa koji je pokazao da je pozitivan na nedozvoljene supstance i da vozi bez vozačke dozvole, odveden je u policijsku stanicu.

luaks proveo noć u pritvoru

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Luaks proveo noć u pritvoru

Pevaču se tako na teret stavljaju dva dela: vožnja bez vozačke dozvole i pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Za takve vrste prekršaja, koje se vode kao teži saobraćajni prekršaj zaprećena je kazna do 120.000 dinara ili 60 dana zatvora.

VIDEO:Po Lukasa u pritvor stigli momci iz njegovog obezbeđenja

Po Lukasa u pritvor stigli momci iz njegovog obezbeđenja

Najnoviji članci