back to top
mojatv

KUKU! NAKON PEĐE MEDENICE I NIKOLE KALINIĆA Jovana bila i sa 4 POZNATA FUDBALERA: “Zbog njih sam gledala prvenstvo u Kataru”

Ipak, spisak poznatih ličnosti sa kojima tvrdi da je bila u odnosu tu ne staje, navodno postoje još četvorica poznatih fudbalera sa kojima je imala ne više od prijateljstva.

jovana cvijanović

Foto: Pink / youtube

Jovana Cvijanović

– Kupio je on plac na Avali, trebalo je zajedno da živimo pa smo onda raskinuli – rekla je ona Janjušu.

– Nema dalje, znaš. Nikad ovo nisam video u životu, ti si postala takva zvezda, znaš ti da nema novina koji ne pišu o tebi. Tebi kažu novinari da si digla prašinu. Dosta se ceni tvoja iskrenost i jel si videla kad si iskrena da te novinar i ne dira.

– To niko na svetu ne bi priznao, te stvari koje sam ja priznala. Oni su mogli ruku da daju da ja nikad neću izaći u javnost sa tom pričom, mogli su ruku da daju. Nisam ni ja očekivala da ću ući ovde. Svi su mi rekli nemoj slučajno nešto da pričaš kad su čuli da ulazim – rekla je ona.

– Zamisli sad ovi koji nisu još uvek spomenuti, oni se sad plaše svake tvoje reči. Reci mi koliko ima još fudbalera koji mogu da se tresu, al budi iskrena? -pitao je Janjuš.

– Ja sam naučila sva pravila fudbala zbog tih fudbalera, gledala sam ono prvenstvo u Kataru. Oni koji me nisu priznali, njima se crno piše. Čekaj da se setim za fudbalere, samo da nabrojim. Pa možda oko 3-4 fudbalera sam imala, još su i poznatiji od ovih prethodnih. Ja sam sve slikala i imam skrinove, neće oni moći da me prevare tako lako, nisam ja veverica, svi dokazi će izaći u javnost – priznala je Jovana.

– Nisam ih ja imala nešto previše, ne može se to postići sve, ipak ja radim dosta. Napisaću ja knjigu o svemu tome, zvaće se “Istina” – rekla je Jovana.

Šta je Jovana rekla o odnosu sa Nikolom Kalinićem, pročitajte u našem narednom tekstu.

- Advertisement -

Najnoviji članci