back to top
mojatv

“KULIĆI STRAHUJU OD ODUZIMANJA STARATELJSTVA” Otkriveno šta se dešava u Nišu: “Zorica Marković zna i broj apartmana u kom su bili Marija i Bebica”

Naime, jedna gledateljka se uključila u program uživo i zatražila od Lepog Miće da prokomentariše odnos Kulića i Ivana Marinkovića.

Blic preporučuje

“POSLE IDE NA HEMIOTERAPIJU” Miljana Kulić ispričala šta čeka Mariju Kulić posle operacije

LOM U ZADRUZI! “Ti si mlitavi kriminalac na baterije”, a onda je nastao nikad veći haos i LETELE SU ŠOLJE I FLAŠE

– Taj odnos doživeo je tačku. Osporeno mu je sve što je radio u Zadruzi, reči Kulića su da je sve radio zbog rijalitija. Posle savršenog rođendana je došlo do svađa, rasprava i svega daljeg. On će kad tad želeti da vrati svoje dete, a Marija po cenu života neće to dati – rekao je Mića.

lepi mića

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Lepi Mića

– Kako se on trudi to da uradi? – pitala je voditeljka

– Kulići su verovatno provalili njegovu nameru da želi da sina odvoji od njih. Mislim da su ga zato pljuvale da ispadne da je loš, da bi zaštitile Željka, a Ivan je rekao da će potegnuti pitanje da ga uzme jer misli da raste na pogrešnom mestu. Što ga pre rođendana nisu pitali što nije vodio Željka na more nego je sve bilo divno. Suština cele priče je šta se desilo posle rođendana. U Zadruzi sedam će se opet pričati o tome jer ništa nije – rekao je Mića.

– Slažem se sa Mićom, on raste dete i gledaće klipove. Za Miljanu i Mariju će videti puno ružnih klipova za razliku od Ivana koji nema toliko ružnih klipova. Ja mislim da oni samo prave priču – rekla je gledateljka.

- Advertisement -

– Oni su rijaliti svi, samo Siniša nije i svesni su da će to kad tad doći na neki vid naplate. Žestoko sam se sa njim svađao oko njegovih stavova. Kad je Ivan napadao Mariju branio sam nju i ona kad je napadala njega branio sam njega samo jer su oni krvno vezani – rekao je Mića.

– Bila je priča da je i Bebica u nekoj kombinaciji sa Marijom – rekla je gledateljka.

– Zorica je čak rekla i broj apartmana u kom su spavali dok je Miljana bila u bolnici. Zorica Marković se boji da gostuje jer se boji pitanja naroda – rekao je Mića.

VIDEO: Dok zadrugari spavaju, Lepi Mića se kupa u bazenu

Dok zadrugari spavaju, Lepi Mića se kupa u bazenu

Najnoviji članci