back to top
mojatv

KURIR SA MESTA ZLOČINA U BATROVCIMA: Mladića (19) sa KiM nasmrt izbo Avganistanac! Meštani U STRAHU: Ovo se dosad nije dešavalo!

Devetnaestogodišnji mladić sa KiM izboden je nasmrt u blizini graničnog prelaza Batrovci. Od utorka uveče policija traga za počiniocem. Reč je navodno o migrantu iz Avganistana.

Na Batrovcima je jutros i dopisnica Kurira Aleksandra Dražić koja izveštava o najnovijim informacijama o ovom tragičnom slučaju.

– Ne donosimo ni malo lepe vesti. Policija je saopštila da intenzivno traga za počiniocem. Ubistvo koje se desilo nije potreslo samo građane Srema već i regiona. Život je izgubio 19-godišnji mladič. Iz pravca graničnog prelaza on se kretao ka selu Batrovci. Došao je u sukob sa grupom Avganistanaca i tom prilikom je ubijen kada ga je jedno ovih lica nasmrt izbolo oštrim predmetom, a po nezvaničnim informacijama, reč je o nožu.

Svedoci nemilog prizora su vozači kamiona koji su se zatekli u blizini:

02:12
KURIR SA MESTA ZLOČINA U BATROVCIMA: Mladića (19) sa KiM na smrt izbo Avganistanac! Meštani U STRAHU: Ovo se do sad nije dešavalo!

– Vozači kamiona videli su beživotno telo mladića, kao i grupu mladića koje trči ka Batrovcima. Inače stanovnici Batrovaca i opština Šid imaju dosta problema otkada je krenio priliv migranata. Da li se radi o sukobu ličnog tipa, ili je jednostavno do toga došlo u nekom nezgodnom trenutku ostaje da se sazna. Meštani Batrovaca strahuju, već su navikli da su migranti u njihovoj blizini, ali do ovakvih situacija kako tvrde još nije dolazilo.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:29
EKIPA KURIRA NA GRANIČNOM PRELAZU U BATROVCIMA

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci

PSIHOPATA – DOSLOVNO! Vaso Bakočević zapalio Arenu, demolirao protivnika i tražio da mu razmaže krv po licu!

Sam je rekao da ga MMA više ne interesuje, pa u poslednje vreme protivnike...

GIK NIŠ: 17,76 odsto birača glasalo do 12 sati

Lokalni izbori u Nišu NIŠ...

AKO STE PROPUSTILI EPSKI PREOKRET NOVAKA – OBAVEZNO POGLEDAJTE! Najzanimljiviji momenti sa meča koji je uzburkao svjetsku tenisku scenu! VIDEO

Novak Đoković i Lorenzo Museti su priredili nezaboravan spektakl ljubiteljima tenisa! Đoković se plasirao...

AKO VIDITE OVOG MUŠKARCA, ODMAH KONTAKTIRAJTE POLICIJU: Radoš pobjegao iz Dobrote, ponovni bjegunac višestruki povratnik

Crnogorska policija traga za osuđenikom Radošem Lješkovićem, koji je krajem aprila pobegao sa Odeljenja...

PSIHOPATA – DOSLOVNO! Vaso Bakočević zapalio Arenu, demolirao protivnika i tražio da mu razmaže krv po licu!

Sam je rekao da ga MMA više ne interesuje, pa u poslednje vreme protivnike...

GIK NIŠ: 17,76 odsto birača glasalo do 12 sati

Lokalni izbori u Nišu NIŠ...