back to top
mojatv

KURIR SAZNAJE: Evo šta očekuje osumnjičene za ubistvo Danke Ilić – “Smatram da uračunljivost NEĆE UTICATI NA PRESUDU”

Iako Više javno tužilaštvo u Zaječaru još uvek nije saslušalo dvojicu osumnjičenih monstruma koji su ubili malenu Danku, od tužilaštva saznajemo šta ih očekuje u bliskoj budućnosti.

– Bez obzira šta kažu istražnom sudiji, ili se možda brane ćutanjem, obojicu čeka pritvor do 30 dana. To je uobičajena procedura u ovakvim slučajevima. U tom periodu njih dvojica će biti saslušavani više puta, po potrebi. Oni će biti smešteni u istražnom Okružnom zatvoru u Zaječaru. Očekujemo i da ih tužilac obojicu pošalje na psihijatrijsko veštačenje u Beogradski zatvor da bi se videlo jesu li i koliko u momentu zločina bili uračunjivi. Međutim, lično smatram da njihova uračunjivost u tom momentu neće uticati na presudu jer su oni nakon toga danima krili svoj zločin. Znači, čak i da su u momentu ubistva bili sa smanjenom uračunjivošću, danima nakon toga su bili svesni šta su učinili – saznajemo od tužilaca Višeg suda u Zaječaru.

Bonus video:

01:19
OSUMNJIČENI SE ZA 5 MINUTA MIMOIŠLI SA POLICIJOM! Radulović: Da su se zadržalIi još toliko zaustavili bi ih, jedna okolnost čudi

Kurir

Najnoviji članci