mojatv

KURIR SAZNAJE! POLICIJA TRAGA ZA NASILNICIMA SA SNIMKA U NOVOM SADU Devojka završila na asfaltu, mladići se pesničili nasred ulice

Novosadska policija traga za akterima tuče koja je uznemirila javnost, a čiji snimak je osvanuo na društvenim mrežama, saznaje Kurir!

Prema rečima našeg izvora, tuča dvojice muškaraca na ulici u Novom Sadu, gde je devojka pokušavajući da ih razdvoji završila na asfaltu, nije prijavljena novosadaskoj policiji, ali su oni kako Kurir saznje, nakon objavljenog snimka na društvenim mrežama, počeli da tragaju za akterima događaja.

Nemilu scenu zabeležio je, navodno, jedan prolaznik koji je jutros ostao začuđen kada je video kako se tuku dvojica muškaraca.

– Tuča nije prijavljena policiji u Novom Sadu, ali je policija nakon objavljenog snimka počela da radi na slučaju. U toku je radi na identifikaciji učesnika, kao i motiva samog sukoba – kaže naš sagovornik.

Kako se može videti na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, sukob se dogodio između dva momka i devojke, koji su se, kako se pretpostavlja najpre posvađali. Jedan od mladića je gurnuo devojku koja je pala na pod i ostala da leži nekoliko trenutaka.

Drugi mladić je, kako se vidi na snimku, odmah počeo da udara mladića koji je gurnuo devojku, a ubrzo je sukob eskalirao. Pesničili su se nasred ulice, a devojka je bezuspešno pokušala da ih razdvoji.

(Kurir.rs – B. T.)

Kurir

Najnoviji članci