back to top
mojatv

KURIR SAZNAJE! POTRAGA ZA TELOM DANKE ILIĆ NEĆE BITI OBUSTAVLJENA: Evo gde je danas raspoređena Žandarmerija

Potraga za telom Danke Ilić (2) nastavlja se nesmanjenim intenzitetom, saznaje Kurir.

Prema našim informacijama, pripadnici Žandarmerije danas su raspoređeni od sela Zlot, odakle je prvoosumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević, sve do Sumrakovca.

01:26
Nastavlja se potraga za telom Danke Ilić

U međuvremenu, MUP Srbije oglasio se saopštenjem.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije, zajedno sa kolegama iz Bora i policijskim službenicima Policijske uprave Bor, intenzivno rade na pronalasku tela dvogodišnje devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

KURIR SAZNAJE! POTRAGA ZA TELOM DANKE ILIĆ NEĆE BITI OBUSTAVLJENA: Evo gde je danas raspoređena Žandarmerija

1 / 4 Foto: MUP Srbije

KURIR SAZNAJE! POTRAGA ZA TELOM DANKE ILIĆ NEĆE BITI OBUSTAVLJENA: Evo gde je danas raspoređena ŽandarmerijaKURIR SAZNAJE! POTRAGA ZA TELOM DANKE ILIĆ NEĆE BITI OBUSTAVLJENA: Evo gde je danas raspoređena ŽandarmerijaKURIR SAZNAJE! POTRAGA ZA TELOM DANKE ILIĆ NEĆE BITI OBUSTAVLJENA: Evo gde je danas raspoređena Žandarmerija

Takođe, u potragu se priključilo i 50 pripadnika Žandarmerije na potezu od sela Zlot ka mestu Sumrakovac, a akcijom pretrage terena rukovodi načelnik Policijske uprave Bor Zoran Milijić.

Podsetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su intenzivno radili na detaljnoj pretrazi šireg i užeg područja u ovom delu Borskog okruga”, navode iz MUP.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić je nastradala 26. marta, kada su je osumnjičeni Dragijević i Janković najpre udarili službenom “fijat pandom”, a zatim je Dragijević zadavio golim rukama.

- Advertisement -

Telo su bacili na deponiju, ali je ono dva dana kasnije pomereno na drugu, zasad nepoznatu lokaciju. Za pomeranje tela osumnjičeni su Dejanov otac Radoslav Dragijević (73) i brat Dalibor (40).

U međuvremenu, Dalibor je o posledica srčanog udara preminuo u borskoj policiji u noći između 6. i 7. aprila.

Kurir

Najnoviji članci