back to top
mojatv

LJUBE SE I ČESTITAJU NOVU GODINU Ana i Vlade Divac počastili javnost SOČNOM FOTKOM iz svog doma u Americi, pljušte komentari

Naime, Ana i Vlada pozirali su ispred velike jelke, dok su se sočno ljubili, a ona je sve to podelila na svom profilu na Instagramu uz jaku poruku:

Blic preporučuje

(FOTO) ŽITO, IKONA, SVEĆA Ovako se Nikoljdan slavi u porodici Divac, Petra podelila fotografiju iz svog doma

FOTO, KAO DA JE NAJOTMENIJI HOTEL, A NE VILA Evo kako izgleda dom Ane i Vlada Divca u Beogradu: U dnevnoj sobi biblioteka, a nameštaj nije mogao da bude kvalitetniji

ana i vlade divac

Foto: ana_divac / Instagram

Ana i Vlade Divac

“Sve što nam je potrebno je ljubav” – napisala je Ana u svojoj objavi, a komentari su se samo nizali.

Podsetimo, supruga slavnog košarkaša Vlada Divca, Snežana Ana Divac, otvorila je jednom prilikom dušu o njihovoj usvojenoj ćerki Petri.

– U svemu postoji faktor sudbine, a kada se deca usvajaju vi ih ne birate, oni vama daju dete. Kada smo je ugledali, mi smo nju zavoleli. Imala je šest meseci kada sam je dovela – kazala je Ana Divac.

ana divac i petra divac

- Advertisement -

Foto: Vladimir Živojinović / Ringier

Ana Divac i Petra Divac

Petra ističe da su njena prva sećanja – život u Americi sa mamom, tatom, braćom, društvom iz Amerike, da je sa njima govorila engleski jezik, a sa roditeljima srpski u kući.

Na pitanje kada su rekli Petri da je usvojena, Snežana je navela da se seća dana kada je to prvi put spomenula.

ana divac i petra divac

Foto: Vladimir Živojinović / Ringier

Ana Divac i Petra Divac

– Sećam se jer je kod nas došla žena Amerikanka koja je usvojila dete iz Srbije, ta mala je imala 4-5 godina, a žena je imala i još jedno mlađe dete koje je dojila, pa me je Petra pitala da li sam ja nju dojila. Ja sam rekla tebe nisam, ona me je pitala jesi li Luku i Matiju, ja sam rekla jesam jer sam njih rodila, a tebe nisam. To je bio prvi put da sam to rekla, ona je tada imala 4-5 godina. Kasnije smo joj objašnjavali u odnosu na njena pitanja. Rasla je sa tom činjenicom i informacijom, a druga olakšavajuća okolnost je bila što su najbolji prijatelji Lukini i Matijini bili usvojeni, tako da je to njoj bilo najnormalnije – navela je Ana za “RTS”.

Video: Jelena Đoković i Vlade Divac pevaju: “Ko da mi otme iz moje duše Kosovo

Jelena Đoković i Vlade Divac pevaju: “Ko da mi otme iz moje duše Kosovo

Najnoviji članci