back to top
mojatv

LJUDI TRLJAJU OČI NE NE VERUJU Omiljena Zvezda Granda ponovo u javnosti i niko je NE PREPOZNAJE: Udala se za fudbalera i napustila Srbiju, a evo kako danas izgleda (VIDEO)

Kako se udala za fudbalera i napustila Srbiju, Silvija je bila godinama u medijskoj ilegali, sve do sad dok nije otvorila nalog na mreži TikTok.

#mojgrad #marijaserifovic @Marija Serifovic

Ipak, sudeći po njenim snimcima, ona se dosta promenila, pa je mnogi u prvi mah nisu prepoznali.

Nedeljkovićka na TikToku, deli snimke na kojima peva, pa su se mnogi prisetili koliko je talentovana bila.

silvija nedeljković nekad

Foto: youtube

Silvija Nedeljković nekad

Da podsetimo, pevačicu Silviju Nedeljković javnost je upoznala 2007. godine kada se takmičila u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

Iako su mladoj pevačici tada predviđali uspešnu karijeru, ona se zbog ljubavi odrekla estrade i napustila Srbiju, pa se sa suprugom odselila u inostranstvo.

Silvija se udala za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića sa kojim se ostvarila u ulozi majke.

Nakon nekoliko meseci veze Silvija je tada za “Blic” otkrila da ju je sadašnji suprug pratio na nastupima, dok je još uvek radila punom parom.

- Advertisement -

– Moja i njegova karijera su zahtevne, mnoge žrtve moraju da se podnesu, ali podržavamo se! Zasad nam ide savršeno. On me često prati na nastupima, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila – pričala je ona.

Najnoviji članci