MARINKOVIĆ RADOMIROVIĆ: Đilasovi puleni i dalje nastavljaju da lažno optužuju članove SNS i gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića

ČLAN Glavnog odbora Srpske napredne stranke Jelena Marinković Radomirović odgovorila je na lažne optužbe Đilasovih pulena na račun članova SNS-a i gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića.

маринковић радомировић: ђиласови пулени и даље настaвљају да лажно оптужују чланове снс и градоначелника новог сада милана ђурића

Pres služba grada

– Đilasovi puleni i dalje nastavljaju da lažno optužuju članove Srpske napredne stranke i gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića, kako bi sakrili istinu koju zna svaki građanin, da su oni gomila nasilnika i siledžija. Svima poznat po incidentima i brojnim manipulacijama, Janko Veselinović, u želji da dobije malo slave, sebe lažno predstavlja kao žrtvu, ali narod dobro zna i njega i ostale Đilasove nasilnike samo po kriminalu i korupciji. 

Jel su to oni isti srbomrzci  koji bi sve nas u koncentracione logore samo zato što nismo kao oni. 

Pozivam gospodina Veselinovića da kaže istinu građanima, a ne da laže i obmanjuje javnost,  jer fizičko nasilje je jedino što pristalice Đilasove organizacije konstantno sprovode.

Poručujem Đilasu i njegovim pajtašima da nas neće zaustaviti u nameri da razvijamo Novi Sad za dobrobit svih naših građana, da ćemo se boriti za slobodnu i pristojnu Srbiju, jer Srbija ne sme da stane – navela je Marinković Radomirović.
 

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

- Advertisement -

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci