back to top
mojatv

MESEČNI TROŠKOVI VIŠE OD 50.000 EVRA Ovo je detaljan spisak kako se Baka Prase surovo bahati, samo HRANA 10.000 EVRA, a tek da čujete ostalo

Baka Prase je tada na svom jutub kanalu objavio je snimak u kojem je pokazao svaki kutak novog luksuznog stana, u kojem ima ogromnu dnevnu sobu, spa centar, teretanu, džakuzi, kao i apartman za goste, a po svemu sudeći taj stan nije u njegovom vlasništvu, već ga on iznajmljuje, a sada su isplivali neverovatni detalji njegovih mesečnih troškova.

Blic preporučuje

STAN VREDAN DVA MILIONA EVRA I 300 KVADRTA ČISTOG LUKSUZA Baka Prase se uselio u novi stan sa devojkom: Džakuzi, ogromna dnevna soba, teretana i spa centar

(FOTO) Baka Prase najboljem drugu KUPIO AUTOMOBIL OD 50.000 EVRA: Na dan svadbe mu napravio iznenađenje, PRIJATELJ OSTAO FRAPIRAN

baka prase

Foto: Ringier

Baka Prase

– Imam lizing za BMW-a to je mesečno otprilike 3.500 evra, imam rentu stana i sve troškove koji idu uz stan, to je oko 6.000, hrana svaki dan 300 do 500 evra, kažem to jer zovem sve da ne bih jeo sam, imam novca i mogu da plaćem te ručkove, nije mi problem. Troškovi hrane mesečno su mu 10.000 evra, znam da je preterano, ali tako živim, jer tako mogu, kraj priče. Mesečni troškovi su mi preko 50.000 evra mesečno, ljudi možda neće da veruju u to, ali vidi se i po klipovima koliko para dajem, Surovi su mi troškovi – rekao je Baka u jednom od svojih videa, koji se pojavio na internetu i šokirao sve.

www.instagram.com

Podsetimo, jutjuber Bogdan Ilić, nedavno je svom najboljem prijatelju Igoru, za svadbu poklonio automobil od 50.000 evra.

Bogdan je, naime, istakao da je odlučio da svom prijatelju kupi automobil jer je uvek bio tu za njega i ovo je bio način da mu se na tome zahvali.

- Advertisement -

baka prase

Foto: Aleksandar Dimitrijević / Ringier

Baka Prase

Jutjuber je želeo da iznenadi svog prijatelja Igora, ali opet nije želeo da mu kupi bilo koji auto već onaj koji on sam odabere.

Video: Pomirili se Baka Prase i Anja Bla

Pomirili se Baka Prase i Anja Bla


Najnoviji članci