back to top
mojatv

MILORAD DODIK: Srbijo, drži se uz Aleksandra Vučića! (VIDEO)

PREDSEDNIK Republike Srpske, Milorad Dodik u svom govoru povodom otvaranja Železničke stanice “Prokop” poručio je građanima Srbije da se drže predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

милорад додик: србијо, држи се уз александра вучића! (видео)

Foto I. Marinković

– Prisustvujem velikoj pobedi Srbije! Mi iz Republike Srpske volimo da svedočimo onome što se dešava a to je novo lice Srbije koje je obezbedio predsednik Vučić u poslednjoj deceniji! Sudbina je dovela predsednika Vučića i državnici, kakav je nesumnjivo Vučić, se cene po tome šta ostave iza sebe a Srbija je puna infrastrukturnih, komunalnih, zdravstvenih i svakih drugih projekata koji su izgrađeni baš u Vučićevo vreme! Ovo je koncentracija napretka koju Srbija nije imala ranije a biće i jako teško dosegnuti u buduće vreme! Važno je da Srbija bude okupljena i da se drži Aleksandra Vučića jer je tako i Republika Srpska sigurna! Od prethodnih predsednika sam dobijao samo tapšanje po ramenu a od dolaska Vučića Republika Srpska je dobila stotine miliona evra! Ovo je najbolji period naše saradnje – poručio je Dodik.  

MILORAD DODIK: SRBIJO, DRŽI SE UZ ALEKSANDRA VUČIĆA!

Govor Milorada Dodika povodom otvaranja Železničke stanice “Prokop”:

“Prisustvujem velikoj pobedi Srbije! Mi iz Republike Srpske volimo da svedočimo onome što se dešava a to je novo lice Srbije koje je obezbedio predsednik… pic.twitter.com/Et2X2FPmVa
— Detektor laži (@LaziDetektor) October 20, 2023


Najnoviji članci