back to top
mojatv

MISLITE DA JE MENI LAKO?” Glumac ima 12 dece sa 6 žena i kuka na ASTRONOMSKE TROŠKOVE: “Znate li koliko me košta jedan izlet

Ima dvanaestero dece sa šest različitih žena, a od njih mu je devetoro rođeno u rasponu od samo dve godine. Niku Kenonu (43), glumcu i voditelju šoua “Masked Singer” stoga nije lako.

Jer, kako je priznao u jednoj radio emisiji, sve njih redovno za rođendane i praznike vodi u Diznilend. A prema svojim proračunima, s obzirom na to da im plaća hotelski smeštaj, ulaznice, hranu, poklone i ostalo, svake godine samo na to potroši oko 200 hiljada dolara.

– Da, najmanje jednom mesečno putujem u Diznilend – kaže Kenon, koji se u Diznilend zaljubio jer je punih deset godina tamo vodio popularnu Božićnu paradu. Tada je, kaže, imao samo dvoje dece (s pevačicom Marajom Keri), brojne povlastice i slobodni ulaz, ali danas više ne.

– Diznilend je i inače skup ako platite hotel, ali ovo je suludo – kaže.

U intervjuu s Hauardom Sternom u aprilu, popularni otac 12-oro dece Nik Kenon je pokazao, osim toga da je otvoren za to da napravi još dece s pevačicom Tejlor Svift, da je uspeo da zaboravi ime jednog svog deteta.

– Ispitaću te. Nabroj svu svoju decu – ispalio je niotkuda Stern, inače voditelj “The Howard Stern Showa” na Sirius XM radiju, stavljajući Kenona u neprijatnu situaciju.

Kada je krenuo s nabrajanjem, prvo je naveo svoju decu s bivšom suprugom, Marajom Keri, blizance Morokan i Monro, piše Radar Online.

Dalje, tokom ovog improvizovanog kviza o porodičnom stablu, imenovao je Rajs Mesiju, Golden Segon i ćerku Pauerful Kvin koju deli s modelom Britani Bel. Spomenuo je i Bjutiful Cepelin, te blizance Ziona i Ziliona, koje ima s Ebi De La Rosa, kao i Ledžendari Lav, koju ima s modelom Bri Tajsi.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

02:18
DECA IGRAJU FOLKOR U KRIPTI CRKVE! Nekad problematični u školama, danas su odlični đaci: EVO KAKO SU SE PREPORODILI

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci