MOĆNA MAKA: Dovedite hormonalni sistem u ravnotežu i povećajte libido!

Često se dešava da kod muškaraca i žena dođe do smanjenja libida. Kada je u organizmu disbalans i neravnoteža hormonalnog sistema onda je to jedan od faktora koji dovode do smanjenog libida. Da biste doveli sve u normalno stanje, najbolje je to sve uraditi na prirodan način! Šta može da vam pomogne? Nature Essential Maca je bezbedan i prirodan libido stimulator!

Uz redovnu upotrebu make, telo apsorbuje bogate hranljive materije koje poboljšavaju metabolizam endokrinog sistema. Povećanjem lučenja hormona, povećava se seksualna želja kod muškaraca i kod žena.

Maka ima moć da uspostavi homeostazu u organizmu, to je balans, ravnoteža, jednakost normalnog toka metabolizma u telu. Maka je snažan antioksidans koji se bori protiv starenja i omogućava zaštitu ćelija. Poznat je i kao važan način za obezbeđivanje hranljivih sastojaka za obnovu gustine kostiju kod ljudi sa osteoporozom. Maka je hranljiva materija koja je korisna i za muškarce i za žene.

Za žene, maka može da: poboljša libido, poveća seksualnu aktivnostpoveća energiju, izdržljivost i kondiciju, poveća seksualnu stimulaciju pomogne u prevazilaženju depresije i hroničnog umora, poboljša imuni system, poveća opšte blagostanje, pomogne u borbi protiv simtoma menopause, smanji stres i anksioznost, smanji toplotne talase, poboljša hormonski balans, poboljša san, ispravi menstrualne nepravilnosti i PMS, poboljša plodnost, poboljša koncentraciju, poboljša stanje uma

Za muškarce, maka može da: pomogne u oporavku, balansira njihovo zdravlje, poveća libido, poveća seksualnu aktivnost, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, poveća broj, mobilnost i formiranje spermatozoida, pomogne u prevazilaženju depresije i hroničnog umora, poboljša imuni system, poveća opšte blagostanje, poveća nivo testosterona,pomaže kod erektilne disfunkcije, pomogne u izgradnji mišićne mase.

Neka Nature Essential Maca bude prirodno rešenje vaših problema!

Tako da, što pre u nabavku! OVDE možete poručiti ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Promo

Kurir

- Advertisement -

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci