back to top
mojatv

MOJA RUKA OSTAJE PRUŽENA Brnabićeva o Ćutinim izjavama: Uvrede me neće sprečiti da nastavim da insistiram na dijalogu (FOTO)

PREDSEDNICA Narodne skupštine Ana Brnabić oglasila se na društvenoj mreži Iks povodom izjave Aleksandra Jovanovića Ćute koji je rekao da “kada god Ana Brnabić pruži ruku, bežite od nje”.

МОЈА РУКА ОСТАЈЕ ПРУЖЕНА Брнабићева о Ћутиним изјавама: Увреде ме неће спречити да наставим да инсистирам на дијалогу (ФОТО)

Foto: Tanjug/Marko Đoković

– Dijalog predstavlja jedini put ka rešenju problema. Ne postoji drugi civilizovan način osim kroz razgovor i postizanje kompromisa, koji podrazumeva da obe strane prihvate određene aspekte onoga što druga strana predlaže. Sve dok se koristi ovakav rečnik ultimatuma i ulice, jasno se vidi da nema spremnosti za ozbiljan razgovor. Uvrede i pretnje samo potvrđuju da „Srbija protiv nasilja“, ili makar jedan deo njih, nemaju nikakvu želju ili nameru da razgovaramo i tako promenimo političku klimu u Srbiji. Uvrede me neće sprečiti da, zajedno sa Aleksandrom Vučićem, nastavim da insistiram na razgovoru jer verujemo da je to u najboljem interesu našeg društva. Moja ruka ostaje pružena, moja vrata otvorena – napisala je Brnabićeva na svom zvaničnom Iks nalogu.

Dijalog predstavlja jedini put ka rešenju problema. Ne postoji drugi civilizovan način osim kroz razgovor i postizanje kompromisa, koji podrazumeva da obe strane prihvate određene aspekte onoga što druga strana predlaže.

Sve dok se koristi ovakav rečnik ultimatuma i ulice, jasno… pic.twitter.com/xjIg4L8NfM
— Ana Brnabic (@anabrnabic) April 5, 2024


Najnoviji članci