back to top
mojatv

MRAČNA TAJNA BRAĆE DRAGIJEVIĆ! Meštani odlučili da progovore: “Govorio sam im, nemojte pred decom”

Braću Dragijević, pokojnog Dalibora i osumnjičenog Dejana osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić, meštani poznaju kao marljive momke. Međutim, ističu i manu koja im se nije dopadala…

“Au, umeli su i da popiju. Po gajbu piva svaki dan. Ja im kažem: ‘Pa dobro, pijete, ali nemojte ovde u parku, pred decom'”, priča nam meštanin Zlota.

MRAČNA TAJNA BRAĆE DRAGIJEVIĆ! Meštani odlučili da progovore: "Govorio sam im, nemojte pred decom"

1 / 35 Foto: Nemanja Nikolić

MRAČNA TAJNA BRAĆE DRAGIJEVIĆ! Meštani odlučili da progovore: "Govorio sam im, nemojte pred decom"MRAČNA TAJNA BRAĆE DRAGIJEVIĆ! Meštani odlučili da progovore: "Govorio sam im, nemojte pred decom"MRAČNA TAJNA BRAĆE DRAGIJEVIĆ! Meštani odlučili da progovore: "Govorio sam im, nemojte pred decom"MRAČNA TAJNA BRAĆE DRAGIJEVIĆ! Meštani odlučili da progovore: "Govorio sam im, nemojte pred decom"

Meštani Zlota zgroženi su zločinom koji je potresao Srbiju, pa i širi region. Ipak, svi su oprezni kada je u pitanju osuđivanje. Dejan Dragijević osumnjičen je za zločin, a pokojni Dalibor sumnjičio se za pomaganje u prikrivanju ubistva i preminuo je u pritvoru.

“Taj ko je to uradio nije čovek”, zaključuje meštanin.

Podsećamo, prošla su dva dana od sahrane Dalibora Dragijevića, kojoj nisu prisustvovali njegov brat i otac, jer su u pritvoru i nije im bilo odobreno da dođu na pogreb.

U selu je ostala samo njihova majka Svetlana, a ispred njihove kuće danonoćno dežura patrola policije.

“Idem na hitnu, nije mi dobro”, prokomentarisala je juče ova žena koja ne može da izmakne oku kamere.

Sve oči uprte su u ovu porodicu jer samo oni mogu da pomognu da se telo male Danke Ilić pronađe i da se devojčica za kojom traga cela Srbija dostojno sahrani.

- Advertisement -

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:09
Danka Ilić potraga

Kurir

Najnoviji članci