back to top
mojatv

“MUŽ JE BIO SA MOJOM KUMOM” Pevačica prvu bračnu noć provela sama, otkrila sve detalje sa svadbe

– Kako sam došla kući, ja sam skinula šminku, razmontirala se i zaspala. On je ostao sa mojom kumom. Oni su bili budni do 4 ujutru, ja do 2, kao nije me bilo… Gazila sam prethodno po petama jer stopala nisu postojala – priznala je Danica uz smeh i istakla da nije bilo ni brojanja novca, tradicionalnog novog srpskog svadbenog običaja:

Blic preporučuje

(FOTO) DVE VENČANICE, TORTA NA 5 SPRATOVA I TRUBAČI Udala se etno pevačica Danica Krstić: Mlada u korsetu i sa dubokim šlicom, evo čime se bavi mladoženja

MUK U STUDIJU Ovako je Danica Krstić prokomentarisala POBEDNIČKU PESMU EVROVIZIJE

– Ne, ja sam rekla da to ne dolazi u obzir. To možemo da radimo samo kad se ja odmorim. Uostalom, nismo ni pravili svadbu radi novca, već radi provoda.

Danica Krstić će inače, kako je ispričala prethodnu godinu svakako pamtiti po najlepšem danu kada je izgovorila sudbonosno „da“, a uprkos venčanju.

– Apsolutno se ništa nije promenilo jer sam sa suprugom živela već 4 godine zajedno. Dugo se znamo, i to posmatram kao papir, ali bio je red, trebalo je da se pravi žurka, a mi Srbi volimo velika veselja. Morali smo da napravimo jednu veliku žurku za porodicu i prijatelje – rekla je Danica.

danica krstić

Foto: dannicakrstic / Instagram

Danica Krstić

Pevačica je naglasila da se zapravo udala kako bi mogla da napravi žurku.

- Advertisement -

– Pa kako drugačije? Šalu na stranu, Nikola i ja smo inače jako opušteni privatno i ne opterećujemo se mnogo zbog tih stvari, ali zbog porodica. Ja sam jedinče, ali mnogo volim žurke. Nemam često priliku da budem na njima, ali volim i da ih organizujem. I lepo smo se proveli – priznala je.

Danica će sigurno dugo pamtiti sjajnu atmosferu sa svog velikog svadbenog veselja, ali i po jednom neugodnom osećaju na kraju večeri.

– U suštini pamtim samo to da je bila dobra žurka jer sam trčala na sve strane oko gostiju i kolega. Nisam mogla da se skrasim i da uzmem da đuskam ili da se zezam na podijumu već smo morali da ispoštujemo i protokol, sad se smej, sad se slikaj, sad ide venčanje. BIo je veliki nered u mojoj glavi, ali znam da su me noge bolele jedno sedam dana posle venčanja od đuskanja, skakanja i letenja na sve strane. Samo mi je bitan taj osećaj da nam je svima bilo prijatno, veselo i zabavno – ispričala je Danica.

(Grandonline)

VIDEO: Milica Todorović o lošim komentarima i ulozi u seriji “Pevačica”

Milica Todorović o lošim komentarima i ulozi u seriji “Pevačica”

Najnoviji članci