back to top
mojatv

NAŠ PEVAČ IMA BIZNIS U GRČKOJ U njega uložio svu ušteđevinu – sad od toga zarađuje više nego od pevanja

Naime, kako se mediji ranije pisali, u periodu korone mnoge javne ličnosti sa estrade mesecima su se žalile što nemaju nastupe i ne zarađuju, a baš tada osvanula je vest u domaćim medijima da je pevač Darko Filipović rešio da uloži u nekretnine u Grčkoj, te je kupio dva stana u blizini Soluna, koje izdaje i od toga sebi obezbeđuje lep život.

Blic preporučuje

“TO JE ZA MENE ZAVRŠENA PRIČA” Darka Filipovića žena varala sa njegovim drugom, a on nakon razvoda priznaje: “Otvoren sam za NOVE LJUBAVI” (VIDEO)

“ON NAMA KAFU NIKADA NIJE PLATIO” Naš poznati pevač štedeo i kupio DVA STANA NA MORU, a ovako ga je njegov kolega PROZIVAO: “Od dinara je pravio tri”

www.instagram.com

– Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu, pre četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste – rekao je Darko 2021. godine i dodao:

– Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao – rekao je Darko jednom prilikom u emisiji “Zvezde Granda specijal”.

www.instagram.com

Podsetimo, Darko je za medije nedavno izneo šok optužbe na račun svoje bivše supruge.

– Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara – rekao je Darko, pa nastavio:

– Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote – dodao je Filipović tada.

- Advertisement -

Kako, sa druge strane, izgleda nova Darkova devojka pogledajte u odvojenom tekstu.


Najnoviji članci