back to top
mojatv

NAŠA PEVAČICA BILA U ZATVORU, SAD POKRENULA NOVI BIZNIS Robijala sa dečkom, pa rešili da promene život iz korena: “Mi smo živeli tako, i on i ja, tako da volim…”

Naime, pevačica i njen izabranik, s obzirom na to da su veliki ljubitelji italijanske kuhinje, te i da su živeli u toj zemlji – došli su na ideju da otvore restoran.

romana panić

Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Romana Panić

Kako je Romana otkrila, ideju za biznis imali su zajedno, a biznis je pokrenuo on, dok mu ona pomaže oko svega.

– Tačno je, pokrenuli smo biznis, tačnije moj izabranik. Pomažem i ja, divna priča, to je mali restoran italijanske kuhinje. Mi smo živeli tako, i on i ja, tako da volim njihovu kuhinju i eto divna ideja se rodila – rekla je ona za Telegraf.

Inače, Romana je nedavno, posle tri godine, otvorila dušu i ispričala do sada nepoznate detalje o izdržavanju kazne u Australiji i robiji.

romana panić

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Romana Panić

– Jednostavno ja sam takva i Australija je specifična zemlja i sistem. Ljubav prema osobi, jer sam sve uradila iz te ljubavi, kao što je bila i ta ludost, da sam ja prihvatila taj neki kompromis, da neko je u mojoj vezi dobio neko dete, tako isto bavljenje nekoga nečim nisam osudila, nego sam bila neka podrška. Našla sam se u takvoj nekoj situaciji da se ispostavilo da sam ja saučesnik, ali kod nas su se svi potrudili da objasne da sam ja organizator – počela je Panićeva za “Skandal”.

- Advertisement -

“Morali smo da priznamo krivicu”

Romana je otkrila detalje kazne nakon hapšenja.

romana panić

Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Romana Panić

– Želela sam da ljudima ispričam neku svoju priču, imam taj dnevnik, koji sam pisala u zatvoru. Ne mogu ljudima da objasnim to iskustvo, na kraju ostaneš sam samcijat, imaš samo Boga i sebe. Nemaš ni telefon, ni kontakt sa spoljnim svetom. Pritom je cela priča zaključana, bukvalno sam uz molitve uspela da spasem sebe. Filip je moj partner, ostali smo zajedno bez obzira na sav taj pritisak. Mi smo pisali pisma jedno drugom, on je meni napisao neke pesme. Mi nikada nismo trebali ni da dobijemo neku kaznu, jer kada imati prvi prestup, onda ste oslobođeni, dobijete uslovnu kaznu, a mi smo bili prisiljeni. Nama je advokat rekao da moramo priznati krivicu, kao da bismo uspeli da odbranimo Romanu, da dokažemo da ona nije kriva, ali mora da se ostane u Australiji još godinu dana – govorila je pevačica.

Najnoviji članci