“NE KRIJEM OŽILJKE, ONI SU DOKAZ DA SAM ŽIVA”: Mis Marbelje zbog ljubavi sa mafijašem iz Beograda umalo ostala bez noge! (FOTO)

Mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales (25) koja je pre pet godina preživela bombaški napad i ovog puta je na društvenoj mreži pokažala svoje ožiljke uz jako poruku.

Pa da podsetimo, lepa misica jedva je preživela bombaški napad 11. avgusta 2018. godine u zemunskon naselju Galenika, kada je ispod džipa BMW postavljen, a zatim i aktiviran eksploziv u trenutku kada je ona bila u autu, a ne njen dečko Strahinja Stojanović, sada već pokojni, koji je samo nekoliko trenutaka pre toga napustio vozilo jer se vratio u stan po zaboravljeni telefon.

– Ne krijem ožiljke, oni su dokaz da sam živa i borim se svakodnevno da živim – napisala je ona uz snimak na kome se vidi kako vežba u teretani na spravi. Ona je obučena u kratak šorc a kako je na spravi radila vežbe za noge snimila je krupan kadar gde se vidi kako je u eksploziji izgubila deo lista na nozi.

"ne krijem ožiljke, oni su dokaz da sam živa": mis marbelje zbog ljubavi sa mafijašem iz beograda umalo ostala bez noge! (foto)

1 / 2 Foto: Društvene mreže

"ne krijem ožiljke, oni su dokaz da sam živa": mis marbelje zbog ljubavi sa mafijašem iz beograda umalo ostala bez noge! (foto)

Olac je nakon bombaškog napada dugo bila na bolničkom lečenju, gde je bila podvrgnuta brojnim operacija na Vojno-medicinskooj akademiji u Beogradu, gde je uz sjajan tim lekara i stručnjaka uspela da spase nogu. Nakon ilegale u kojoj je godinama bila, misica je u poslednje vreme opet postala aktivna na društvenim mrežama gde svoje pratioce obaveštava o svakodnevnim koracima.

Inače, da podsetimo, u septembru 2020. ispod džipa BMW postavljen je, takođe, eksploziv u kom je u vazduh dignut Stojanović dok je bio sa tadašnjom devojkom Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (47) koja je prošla bez povreda.

Ubijeni Stojanović bio je poznat policiji, hapšen i osuđivan više puta, a dovodio se i u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Navodno je bio blizak i ekipi osuđenoj za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

(Kurir.rs)

- Advertisement -

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci