back to top
mojatv

NEKO DRUGI JE TO NAPRAVIO, UZELI SU MOTORNU TESTERU” Oglasila se majka osumnjičenog za ubistvo male Danke: “Smestio mu je

Majka osumnjičenog za ubistvo Danke govorila je o stvarima koje su uzete iz kuće, kao i o tome da li je njen sin kriv za ubistvo, kao što se sumnja.

“Neko drugi je to napravio, pa je njemu smestio. Plašim se od milicije od svih, samo me slikaju. Bili su svi, izneli su svašta, sedam papira imam. Motornu testeru su uzeli, bili su ovi u belim odelima, uzimali briseve. Od 10 do pola tri ujutru su bili, ima sve u papirima, sve piše. Ne znam ništa, ništa ne znam! Bile su komšije na sahrani, a rodbina nije bila”, rekla je Svetlana Dragijević nakon što je prvi put izašla iz kuće posle sahrane sina.

Kako navodi Svetlana, krenula je kod lekara jer nema ko da je vodi, pa mora sama.

“Sama idem do ambulante, oni iz Hitne dolaze i mere mi pritisak. Komšije ne znam šta kažu, dolaze komšije uveče i sede sa mnom”, rekla je ona.

NEKO DRUGI JE TO NAPRAVIO, UZELI SU MOTORNU TESTERU" Oglasila se majka osumnjičenog za ubistvo male Danke: "Smestio mu je

1 / 15 Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

NEKO DRUGI JE TO NAPRAVIO, UZELI SU MOTORNU TESTERU" Oglasila se majka osumnjičenog za ubistvo male Danke: "Smestio mu jeNEKO DRUGI JE TO NAPRAVIO, UZELI SU MOTORNU TESTERU" Oglasila se majka osumnjičenog za ubistvo male Danke: "Smestio mu jeNEKO DRUGI JE TO NAPRAVIO, UZELI SU MOTORNU TESTERU" Oglasila se majka osumnjičenog za ubistvo male Danke: "Smestio mu jeNEKO DRUGI JE TO NAPRAVIO, UZELI SU MOTORNU TESTERU" Oglasila se majka osumnjičenog za ubistvo male Danke: "Smestio mu je

Kako je dodala, ona misli da njen sin nije kriv.

“Nemam kontakt s njima, ne znam ni kako je Dejan priznao, to je nameštaljka”, rekla je Svetlana.

Podsetimo, Danka Ilić iz Bora, stara nepune dve godine, nestala je u utorak 26. marta. Istragom je otkriveno da je devojčica ubijena i to je saopšteno 4. aprila. Dete su kolima, kako se sumnja, udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor. Dalibor Dragijević sahranjen je juče na seoskom groblju.

Fokus potrage na okolini Sumrakovca

- Advertisement -

Deveti dan potrage za telom dvogodišnje Danke Ilić je osvanuo, a policija i dalje pomno radi kako bi naišla na bilo kakav trag, s obzirom na to da osumnjičeni za njeno ubistvo još uvek nisu progovorili gde je sakriveno telo nakon što su ga 28. marta pomerili sa divlje deponije.

Agoniji se ne nazire kraj, a čini se da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na još većim mukama kada je u prostorijama Policijske uprave u Boru preminuo brat prvoosumnjičenog, Dalibor Dragijević, koji je zajedno sa ocem pomogao bratu da sakrije telo dvogodišnje devojčice, pa se pretpostavlja da je možda jedini i on znao skrivenu lokaciju.

Međutim, kako se potraga dalje nastavlja, policijski službenici su sve snage, nakon Zlota, usmerili ka okolini Sumrakovca.

– Juče je policija prolazila ovim putem, s tim da je ovo i dalje selo Zlot, odnosno prostor koji se nalazi na međi Sumrakovca i Podgorca – ispričala je za Kurir jedna meštanka i dodala da ovo nije prvi put da je policija bila u poseti ovom kraju, upravo zbog slučaja nestanka devojčice.

Dan posle sahrane nema nikog na grobu

Juče je sahranjen Dalibor Dragijević, brat prvoosumnjičenog za nemilosrdno ubistvo devojčice Danke Ilić. Dan nakon što su se majka Svetlana i komšije oprostile od Dalibora, na grobu seoskog groblja u Zlotu, zatekli smo i vence pokojniku od cele porodice Dragijević, pa tako osim majke, potpisani su i otac Radoslav i sin Dejan, koji se nalaze u pritvoru već danima.

Naime, Radoslav i Dejan nisu prisustvovali sahrani iz razloga što je Više javno tužilaštvo u Zaječaru donelo takvu odluku zbog cele situacije koje je uzdrmala celu naciju.

Sahranu je, kako smo već pisali, pripremala majka Svetlana, koja je inače ostala sama nakon hapšenja supruga i obojice sinova, s tim da je u međuvremenu, mlađi Dalibor preminuo u prostorijama Policijske uprave.

Na seoskom groblju u Zlotu, prvog dana posle sahrane, ekipa Kurira nije zatekla nikoga, međutim, prema našim informacijama, zbog bolesti i stanja u kome se nalazi Svetlana, odmah danas prvo je posetila lekara.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:41
Danka Ilić

Kurir

Najnoviji članci