back to top
mojatv

NEPOZNATA OSOBA BACILA ŠIPKU I UNIŠTILA ŠTAND SNS: GO u Novom Sadu osudio nasilje: “U šoku smo”

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu je, kako navode, „šokiran zbog napada na naše aktiviste koji su pristojno obavljali stranačke aktivnosti“

непозната особа бацила шипку и уништила штанд снс: го у новом саду осудио насиље: у шоку смо

FOTO: SNS

Gradski  odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu najoštrije osuđuje fizički napad na aktiviste naše stranke koji se desio večeras u centru Novog Sada, poručuju iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

Kako dodaju, aktivisti SNS su grubo fizički napadnuti tokom učestvovanja u stranačkim aktivnostima, pri čemu je nepoznata osoba bacila metalnu šipku i uništila štand SNS.

Slučaj je prijavljen policiji, a od nadležnih institucija očekujemo da što pre nađu napadača. Politički motivisano nasilje je poniženje za sve građane Novog Sada, jer ovo naš Grad nikada do sada nije video. Ugrožavanje bezbednosti, pretnje i napadi na neistomišljenike postali su osnov rada opozicije na čelu sa Đilasom i njegovim pajtašima, poručuju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu je, kako navode, „šokiran zbog napada na naše aktiviste koji su pristojno obavljali stranačke aktivnosti“. 

Najnoviji članci