back to top
mojatv

NESTAO PRE 4 GODINE I OD TADA NIKO NE MOŽE DA GA PRONAĐE: I porodica odustala od potrage za fudbalerom! Kao da je u zemlju propao

Džefri Hugervorst nije poznato fudbalsko ime, iako je po talentu mogao da postane.

Talentovani fudbaler je bio u Ajaksu, Realu i Barseloni, ali je svoju ljubav usmerio ka alkoholu i drogi.

Međutim, oko njega vlada misterija i niko već godinama ne zna gde je on. Čak je i porodica odustala od potrage jer se nikome nije javio već skoro četiri godine, tačnije od početka pandemije koronavirusa.

O njemu se do danas ništa ne zna, osim da je jedno vreme proveo u zatvoru zbog droge. Čak su se pojavile informacije da je umro, ali su brzo demantovane.

📌 Lo tenía todo para triunfar pero acabó arruinando su carrera. La historia de Jeffrey Hoogervorst, ahora desaparecido, que cuenta @junelavin6 en @relevo 🎙️ “En su contrato tenía una cláusula que decía que si le pillaban borracho le rescindían” https://t.co/E8cqMGDgko
— Alberto Martínez (@super_martinez) December 24, 2023

Džefri je rođen u Amsterdamu, a zanimljivo je da je trenirao jedno vreme sa Pepom Gvardiolom. Sa 18 godina je napustio Holandiju i preselio se u Španiju kako bi napredovao u karijeri. Bio je, po rečima trenera, “brutalni defanzivac jedinstvene građe za svoje godine”.

Posle vremena provedenog u Realu prešao je u Barselonu. Ali se tu odao alkoholu. Nije propustio nijednu noć, a da nije izašao u noćni klub. Društvo mu je najčešće pravio Ronaldinjo. Problem je nastao kada je počeo da dolazi na treninge pijan.

Oženio se i postao otac 2009. godine, a zatim se preselio u grad Luanko, gde je nastavio karijeru u amaterskom fudbalu. Uporedo je radio kao konobar i hotelski recepcionar.

Jedno vreme je zbog problema sa drogom proveo u zatvoru u Salamanki.

“Kao da je u zemlju propao”, prenosi španski list “Relevo” reči njegovih bliskih prijatelja.

Na društvenim mrežama nije aktivan od 2018. godine, novinari ne uspevaju da ga pronađu, kao ni porodica koja je u međuvremenu odustala od traženja i godinama ga već ne čekaju kod kuće.

- Advertisement -

Bonus video:

00:22
171. večiti derbi – slavlje fudbalera Partizana

Kurir

Najnoviji članci