back to top
mojatv

NIKAD ŽEŠĆI DEKOLTE, A ŠLIC SKORO DO KUKA Aleksandra Prijović pleni lepotom na 4. koncertu u Zagrebu, ostavila sve bez teksta kad se pojavila na sceni (Video)

Naime, Aleksandra se večeras pojavila u glamuroznoj haljini, koja je imala nikad otvoreniji dekolte, a šlic joj je bio skoro do kuka. Pevačica je plenila lepotom i sve oduševila pojavom kada se pojavila na sceni, a publika je vrištala i pozdravljala je sve vreme.

Blic preporučuje

PRIJA ZVALA TANJU SAVIĆ NA KONCERT, A ONA NIJE DOŠLA “Pozvala sam je da dođe u Zagreb”, evo šta se tačno dogodilo

PRIJA I TEA TAIROVIĆ ZAMEŠALE KUKOVIMA na koncertu u Zagrebu, dovele atmosferu DO USIJANJA (Video)

aleksandra prijović

Foto: Aleksandra Aleksov / Ringier

Aleksandra Prijović

aleksandra prijović

Foto: Aleksandra Aleksov / Ringier

Aleksandra Prijović

Podsetimo, Aleksandra je prethodne tri večeri pevala u Zagrebu, a gosti su joj bili: Željko Samardžić, Bojan Leksington, Tea Tairović, Milica Todorović i MC Stojan.

- Advertisement -

Inače, Aleksandra Prijović je na svom prvom koncertu u Zagrebu oduševila publiku, koja je u glas pevala njene hitove.

Aleksandra Prijović sa nikad dubljim dekolteom u Zagrebu

– Aki nije želeo da izađe na moj prvi koncert. Sada se malo opustio i rekao da želi da bude sa mnom na bini. Da znate već sat vremena je sedeo dole i čekao da izađe sa mnom. Nisam mogla da mu kažem ne. Ispunila sam ti želju sine – rekla je Aleksandra dok je publika oduševljeno vrištala.

Sa druge strane, na društvenim mrežama je osvanuo intervju star nekoliko godina u kom se Aleksandra u lice nasmejala novinarki koja je pokušala da njenu karijeru predstavi većom nego što jeste, zbog čega je izazvala oduševljene komentare, a više detalja o tome možete pogledati u odvojenom tekstu.

Video: Aleksandra Prijović stigla u Zagreb pred koncerte

Aleksandra Prijović stigla u Zagreb pred koncerte

Najnoviji članci