back to top
mojatv

NINA ĐOGANI PROGOVORILA O POZNANSTVU SA BRAĆOM PANIĆ Oglasila se nakon snimka sa uhapšenim makroom Vukom Stankovićem: “To je od pre tri godine…”

Oni su poznati po šokantnim snimcima na Instagramu i Tik Toku koje su svakodnevno objavljivali, a na jednom od njih našla se i Nina Đogani, ćerka pevačice Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

Blic preporučuje

NINA ĐOGANI U SEPAREU SA UHAPŠENIM MAKROOM I BRAĆOM PANIĆ Ćerka Anabele i Gagija pored Vuka Stankovića koji je organizovao prostituciju (VIDEO)

nina prekinula ćutnju

Foto: Instagram/Društvene mreže, Milan Ilić / Ringier

Nina prekinula ćutnju

Nina se tim povodom do sada nije oglašavala, a sada je prvi put javno progovorila o poznanstvu sa braćom Panić.

nina đogani o snimku na kom je sa uhapšenim makroom

Foto: instagram/nina__djoganii / Instagram

Nina Đogani o snimku na kom je sa uhapšenim makroom

– Pričate o nekim poznanstvima, nemate pojma šta stavljate uopšte, stavljate snimak od pre tri godine iz izlaska i pišete o nekim poznanstvima i saradnjama, mešate mog dečka, koji nema apsolutno jedan odsto veze ni sa čim – započela je Nina, pa nastavila:

- Advertisement -

– Ostavite mene i moj život na miru, ne diram nikog, ne bavim se tuđim životima. Pravite neku pogrešnu sliku o meni iz dosade. NEMAMO VEZE NI SA ČIM, prvi i poslednji put se oglašavam, jer ste prešli sve moguće granice – zaključila je Đoganijeva na Instagramu.

nina đogani i vuk stanković

Foto: screenshot

Nina Đogani i Vuk Stanković

Braća Panić organizovali mrežu za podvođenje žena

Podsetimo, Miloš i Uroš Panić, zajedno s Vukom Stankovićem, mesecima unazad organizovali su mrežu za podvođenje žena na tri lokacije u Beogradu, ostvarujući mesečni prihod od preko 30.000 evra.

Sve do najsitnijih detalja planirali su svoj “posao”, pri čemu su saloni za masažu, koji su samo bili paravan za prostituciju, bili registrovani na ime Vuka Stankovića kao jedinog vlasnika. Na jednom od snimaka sa društvenih mreža, braća Panić su svog uhapšenog prijatelja opisivali kao “makroa”.

www.tiktok.com

– Osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene – saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

Nina, inače, redovno posećuje dečka u zatvoru, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu.

VIDEO:Nina Đogani uhvaćena sa novim dečkom

Nina Đogani uhvaćena sa novim dečkom


Najnoviji članci