back to top
mojatv

”NISAM JA JEDINI KRIVAC!” Tomas Tuhel o krizi u kojoj je Bajern Minhen, i zbog koje mora da ode

Tomas Tuhel je na klupi Bajerna nepunih godinu dana, a na kraju sezone će klub napustiti zbog loših rezultata, mada on ne smatra da je jedini krivac za stanje minhenskog velikana.

нисам ја једини кривац! томас тухел о кризи у којој је бајерн минхен, и због које мора да оде

FOTO: Tanjug/AP

Tuhel smatra da on nije jedini problem u Bajernu i da posle ishoda kakav je dogovoren može da priušti sebi da bude malo bezobzirniji.

– Kada je situacija jasna to donosi dobre stvari na mečevima i na treninzima, ali donosi i slobodu treneru u izboru načina na koji će da reaguje. Ne moraš da razmišljaš o dugoročnim posledicama svojih izbora. Možeš da budeš malo bezobzirniji – rekao je Tuhel.

Bajern je daleko od toga da odbrani titulu u Bundesligi.

– Nije uopšte važno da li ja razumem odluku kluba i da li sam njome zadovoljan ili ne. Mislim da ja nisam jedini problem, ali prihvatam svoj deo odgovornosti. Nisam zadovoljan načinom na koji igramo i već neko vreme sam nezadovoljan – dodao je šef stručnog štaba nemačkog tima:

– Sada imamo novu situaciju, ali situacija je rešena razgovorom i i dalje mislim da ja nisam jedini problem.

BONUS VIDEO: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: “Grobari” izašli na ulice prestonice Španije, a onda… (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče”. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

- Advertisement -

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Najnoviji članci