back to top
mojatv

NIŠTA LOŠE NIJE URADIO… SVE DO SAD” Pas pojeo 430.000 dinara i šokirao par: “Mislila sam da ću doživeti srčani udar

Par u Pensilvaniji je doživeo potpuno novo značenje rečenice „moj pas je pojeo moj domaći“ nakon što je njihov pas Sesil progutao 4.000 dolara (429.000 dinara) u gotovini.

Sedmogodišnji goldendudl počeo je da žvaće gomilu novčanica od 100 i 50 dolara nakon što su njegovi vlasnici, Klejton i Keri Lo, podigli gotovinu da bi navodno platili baštovanima.

Nakon što je novac ostavio na kuhinjskom pultu, Klejton je povikao i pozvao svoju ženu jer je uhvatio psa da jede novac. Par je za Sesil rekao da „nikada ranije nije uradio ništa loše“.

“Vikao je, ‘Sesil je pojeo 4.000 dolara!'”, rekla je gospođa Lo za Pitsburg Siti Pejper.

View this post on Instagram

A post shared by Carrie Law (@ooolalaw)

„Utrčala sam, misleći da sam ga pogrešno čula, ali kada sam videla nered, nije bilo sumnje“, rekla je ona.

“Mislila sam da ću doživeti srčani udar. Sesil je to zaista uradio.” Par je zatim dokumentovao mukotrpan proces pokušaja da spase što je više novca mogao, od delova koje je Sesil ili povratio ili su se ponovo pojavili nakon što su prirodno prošli kroz psa.

Kei je objavila na instagramu 14. decembra da su do sada uspeli da sakupe 3.550 dolara gotovine.

„Eno nas kod sudopere i peremo ovaj j*beni novac, vičući ‘Jupi! Da! Imamo jedan!’ Mirisalo je baš loše”, rekla je gospođa Lo za lokalni list.

Na sreću, paru je banka rekla da će sve dok je serijski broj na novčanicama vidljiv, ona uzeti nazad sažvakani novac.

- Advertisement -

„Nikada nisam mislila da ću moći da kažem da sam oprala novac, ali očigledno za sve postoji prvi put“, rekla je gospođa Lo za Vašington post.

(Kurir.rs/SkyNews/T.J.)

Bonus video:

03:05
ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

Kurir

Najnoviji članci