mojatv

“NJIMA JE NAJVAŽNIJI NJIHOV PRIJATELJ KURTI” Tomić: Šolaku i Đilasu najvažnije da zaštite svoje imperije

ČALN Predsedništva Srpske napredne stranke, Zoran Tomić, odgovorio je lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu i vlasniku Junajted grupe Drganu Šolaku.

њима је најважнији њихов пријатељ курти томић: шолаку и ђиласу најважније да заштите своје империје

Zoran Tomić

– U sve opoziciji možete da dirate, ali ono što njihove mašinske mozogve najviše boli nikako. Tako jedan mašinski mozak boli kad ga predsednik Vučić podseti na 619 miliona evra imovine i tajne račune koje ima na Mauricijusu za koje postoje dokazi, a drugog kad čačnete u medije i njegovu medijsku i fudbalsku imperiju. Odmah kao po komandi puste svoje kerove da laju po tviteru i njihovim medijima, da glume male Kalimere kako bi svoje gazde prikazali kao nevinašca. Nema nikakve razlike između ova dva mašinska mozga, njima je važno da slušaju strane ambasade, svoje bogatstvo uvećaju, imperije zaštite i prošire, i to sve na grbači ovog naroda kog su pljačkali i lagali dok su bili na vlasti.

Smetaju im predlozi izmena i dopuna zakona o medijima jer to koči njihovog gazdu Šolaka u širenju medijske imperije, suzbijanju slobode govora i svakog drugačijeg mišljenja od njegovog. Toliko je pošten i želi Srbiji da pomogne da su mediji registrovani u Luksemburgu i imaju dozvolu za reemitovanje programa u Srbiji, a štampano izdanje svojih novina za početak morao je u susednoj Hrvatskoj da organizuje dok ga nisu škartirali. Svima njima je važno samo da se Srbije dokopaju kao svog plena. Odavno su u Šolakovim medijima otpisali Kosovo i Metohiju, koje su oni priznali kao državu, na mapama je Srbija bez naše južne pokrajine, a u parlamentu ih zastupaju poslanici poput Primerka Milivojevića, Marinike kokoda, Aleksića lažova i malog Grbovića koji ovih dana dobija najteže zadatke od svog gazde.

Njima je važnije šta njihov prijatelj Kurti kaže, za kog kažu da je inteligentan i gospodin čovek kaže, nego da se čuje o teroru koji sprovodi nad našim narodom na Kosovu i Metohiji. Za to uvek nađu način da ga opravdaju. Zbog toga je tajkunova opozicija svojim strančicama podržala prijeme stranaka šiptarksih terorista u evropsku porodicu, a dok su vladali Srbijom separatistima dali vetar u leđa. U njihovo vreme vlade su im sastavljali ambasadori, projekte im oni određivali kao i izvore finansiranja, a njihov zadatak je bio da se nepodobnih reše i sebe bogate. Nikad građani Srbije neće zaboraviti 2008. godine kad su se smejali ekonomskoj krizi i građanima, prikazali je kao šansu za Srbiju, a na kraju je pretvorili u šansu za lično bogaćenje, da postanu tvorci rijalitija u Srbiji i da pola miliona porodica ostave bez posla.

Orijentacija Srbije se ne dovodi u pitanje, ona je okrenuta uvek ka svojim građanima i njihovim interesima i to zahvaljujući politici Aleksandra Vučića koja je dovela do dupliranja našeg BDP, održavanja javnog duga na nešto iznad 50%, plate i penzije koje će do 2025. godine biti 1000€, odnosno 340€ prosečno. Grade se auto-putevi, otvaraju fabrike, nova radna mesta, mladi se vraćaju u Srbiju i Srbiju biraju kao zemlju gde će graditi svoju budućnost i stvarati svoje porodice. Sve to je u vreme tajkunske opozicije dok je vladala Srbijom do 2012. godine bilo nezamislivo, jer su puteve razgrađivali, ljude ostavljali bez posla, a mlade koristili kao glavnu izvoznu kategoriju zemlje. Posle svega ovoga pitamo se kakvu nam to budućnost nudi Pavle Grbović, Šolakov poslušnik? Zapravo ne nudi budućnost, nudi rasparčavanje Srbije, njenu kolonizaciju i da Srbija na kolenima moli strane ambasade za pomoć i instrukcije. Takvu Srbiju gledati nećemo, jer će narod na izborima 17. decembra olovkom pobediti taj pakleni plan medijskog magnata Šolaka i najvećeg tajkuna u regionu Đilasa –  naveo je Tomić.

Najnoviji članci