back to top
mojatv

NOVO OGLAŠAVANJE BIKOVIĆEVE VERENICE USRED HAOSA SA “BELIM LOTUSOM” Evo šta radi glumčeva izabranica nakon njegovog otkaza (FOTO)

Glumac Miloš Biković izgubio je ulogu u seriji “Beli lotos” nakon optužbi Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine da podržava genocid.

Ovo je izazvalo oštre reakcije u srpskoj javnosti, a mnogi su se i razočarali jer su navijali da bi Miloš Biković bio jedan od prvih glumaca iz našeg regiona koji bi postigao ovako veliki uspeh.

Porodica oaza mira

Podrška glumcu ne prestaje da stiže, a njegova oaza mira trenutno je porodica, koju čine njegova izabranica Ivana Malić i njihov sin Vasilije Biković.

Iako se trude da privatni život drže što dalje od očiju medija, svojim obožaaocima dozvoljavaju da zavire u njihov porodični kutak. Tako je lepa Ivana podelila fotografiju njihovog naslednika, koji se rodio pre par nedelja.

Na fotografiji se vidi mali Vasilije, koji drema u svojoj korbi, dok ga mama Ivana pazi.

Uz fotografiju je stavila mali stiker srca, a fotografija je naišla na veliko oduševljenje svih korisnika ove društvene mreže, budući da nemamo tako često priliku da vidimo ovakve trenutke.

Ivana stala uz Miloša

Podsećamo, Ivana Malić se već oglasila nakon vesti o otkazu u seriji “Beli lotos”.

Ona je tužna zbog odluke HBO da izbaci Miloša iz serije, pa se oglasila na Instagramu,

– Čini se da se američke kompanije plaše da stanu iza svojih odluka. Žao mi je zbog vas HBO – napisala je Ivana.

- Advertisement -

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:42
BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Kurir

Najnoviji članci