OBORENI NA POD, SPECIJALCI IM NE DAJU DA MRDNU Policija objavila snimak hapšenja braće Hofman: Dramatična scena u elitnom lokalu

Podsetimo, braća Hofman u fokusu su javnosti poslednjih dana pošto su se na društvenim mrežama pojavili video snimci na kojima se vidi kako maltretiraju ljude i govore kako “reketiraju pola Beograda”.

00:41
Hapšenje braće Hofman

Braća Hofman, ranije su bili uspešni sportisti, bavili su se kik-boksom, kao i nijhov otac.

Prvi put, na udaru policije Republike Srpske našli su se zbog otmice počinjene 2018.

Inače, i njihov otac bio je poznati bokser, ali se zbog toga što su mu se sinovi odrekli sporta i ušli u kriminal, navodno odrekao.

Ljuban Vidović se, kako su preneli mediji iz te države, predao u septembru prošle godine i priznao da je sa bratom oteo Jakovljevića kako bi mu naplatili dug. Okružni sud u Banjaluci osudio ga je na godinu dana zatvora, ali je ta zatvorska kazna zamenjena novčanom. Njegov brat Miljan, pre deset godina bio je šampion sveta u disciplini K1.

Na društvenim mrežama najpre se pojavio snimak iz Modriče, na kom se vidi kako grupa mladića ulazi u lokal i traži gazdu objekta uz pretnju da oni “reketiraju pola Beograda”.

– Alo, ovde Hofman. Gde si, gde je crvić mali? Ne znate? Slušaj ovamo, ostavio sam pismo jedno za njega ovde, nemoj neko da je skinuo s vrata ovo što sam napisao, je l’ ti jasno? Pola Beograda reketiramo, nemoj slučajno da je neko našeg brata Tupija u lošem kontekstu spomenuo. Je l’ jasno?” – govori na videoklipu Ljuban Hofman Vidović.

Kurir.rs

Bonus video:

00:41
Hapšenje braće Hofman

- Advertisement -

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci