back to top
mojatv

OBRISALI KRVAVE TRAGOVE DA PRIKRIJU ZLOČIN: Olji Š. (18) iz Novog Sada, osumnjičenoj za ubistvo, određen pritvor do 30 dana (FOTO)

NOVOSAĐANKI Olji Š. (18) osumnjičenoj za ubistvo, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, danas je odredio pritvor do 30 dana.

обрисали крваве трагове да прикрију злочин: ољи ш. (18) из новог сада, осумњиченој за убиство, одређен притвор до 30 дана (фото)

FOTO: Lj.P.

Ova mera osumnjičenoj je izrečena zato što postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi osumnjičena mogla ometati postupak uticajem na svedoke u cilju umanjivanja svoje eventualne krivičnopravne odgovornosti, zatim zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičena u kratkom vremenskom periodu mogla da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiva kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemirenja javnosti.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, u kući u Ulici Koste Hadži mlađeg, u novosadskom naselju Podbara, ubijen je Slaviša Dan (30). Policija je pod sumnjom da je to učinila uhapsila osamanestogodišnju devojku, kojoj je on, navodno bio teča.

Svemu je, kako saznajemo, prethodila žučna svađa među stanarima ove kuće, koja pripada naslednicima čuvenog novosadskog advokata Koste Hadžija mlađeg, osnivača FK Vojvodina i Fudbalskog saveza Srbije, po kojem je ulica u kojoj se dogodio zločin i dobila ime.

Sada pokojni Slaviša i osamnaestogodišnjakinja su se tokom te noći sukobili, a onda je Olja Š. U jednom trenutku dograbila nož, i nekoliko puta ga ubola u stomak. Prisutni u kući su se, navodno posle toga uspaničili, i prema nezvaničnim saznanjima, pranjem krvavih tragova i sklanjanjem stvari pokušali su da prikriju šta se zapravo dogodilo, nameravajući da predstave kao samoubistvo.

obrisali krvave tragove da prikriju zločin: olji š. (18) iz novog sada, osumnjičenoj za ubistvo, određen pritvor do 30 dana (foto)
Foto: Фото: Приватна архива

POGLEDAJ GALERIJU

Povređenom čoveku je pozlilo, pa je pola sata posle ponoći pozvana hitna pomoć, ali uprkos naporima lekara da ga reanimiriju, on je podlegao povredama. Iako je osamnaestogodišnjakinja otišla odatle, ona je ubrzo pronađena i uhapšena pod sumnjom da je teči nanela smrtonosne povrede.

Prema pričama komšija, iz te kuće je stalno dopirala svađa, galama i cika, bili su vrlo bučni, ali i agresivni. Na pozive komšija dolazile su nadležne službe, ali bi stanari ove kuće, kako kažu, nastavljali po starom. I dan pre nego što se dogodila tragedija, tu je bila komunalna milija. Još kažu, da je jedan od naslednika Slaviši dozvolio da tu živi.

- Advertisement -

Najnoviji članci