back to top
mojatv

OD NJE PRAVI EKSTREMNU VERZIJU KIM KARDAŠIJAN: Kanje Vest brani ženi da viđa prijatelje, a oni uplašeni za nju: “OVO NIJE ONA”

Prijatelji supruge Kanjea Vesta Bjanke Ćensori izuzetno su uplašeni za nju nakon vesti o njenom bizarnom ponašanju u Italiji. Kontroverzni dizajner i reper ne dozvoljava da se ona čuje sa njima. Oni poručuju da se njihova prijateljica u potpunosti promenila nakon što je stupila u kontroverzan odnos.

– Bjanka je zarobljena i njeni prijatelji pokušavaju da je spasu, ali ne mogu to da urade zbog blokade koju je Kanje Vest postavio oko nje – rekao je izvor i dodao – Svi su izuzetno zabrinuti. Ovo nije ona. Ona je neverovatno otvorena i živahna osoba i izuzetno pričljiva.

Jedan njen prijatelj tvrdi da ona nema nikog svog pored sebe pa poručuje: “To je tako jezivo”.

Skandal u Veneciji

Kanje Vest i Bjanke Ćenzori nalaze se pod policijskom istragom zbog bizarnog ponašanja tokom nedavne vožnje gondolom u Veneciji. Kompanija koja iznajmljuje te brodove zabranila im je doživotnu da koriste njene usluge i ogradila se od incidenta koji je uznemirio javnost u Italiji.

Bjanka je pre toga bila na meti kritika zbog provokativnog načina odevanja.

– Kanje pokušava da od Bjanke napravi radiklanu verziju Kim, skoro Kim 2.0. Razlika je u tome što je Kanje dok je bio sa Kim, bio cenjen u svetu mode. Izgubio je to poštovanje – rekao je insajder.

Kim ga ispalila

Kim Kardašijan koja je od 2014. do 2022. bila udata za Vesta u potpunosti se distancirala od njega prošle nedelje.

– Ona apsolutno ne želi da razgovaras njom. Kim zapravo čvrsto veruje u to da se ljudima dopusti da sami shvate život. Kim je jako napredovala. Kim Kanjeu i Bjanki želi samo najbolje – ispričao je izvor za Page six.

Bjanka i Vest koji sa Kim ima četvoro dece, sklopili su ceremonijalni brak u januaru.

- Advertisement -

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

02:02
KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

Kurir

Najnoviji članci