back to top
mojatv

OD UBICA MMA BORCA VEĆ MESEC I PO DANA NI TRAGA NI GLASA Na takmičenju prikazan poseban video posvećen Stefanu: “Uvek si uz nas”

Stefan Savić (23), reprezentativac Srbije u MMA i osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu, ubijen je u noći između 24. i 25. februara na Dorćolu. Osumnjičeni za brutalno ubistvo mladića su Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) koji se nalaze u bekstvu već skoro dva meseca. Iako je policija za njima raspisala poternicu, od njih još uvek nema ni traga ni glasa!

Povodom dva meseca od ubistva Stefana Savića oglasio se Borislav Ćosić, njegov trener koji je ispričao da je 6. aprila održano finale Evropskog MMA prvenstva, te i da je upravo tada održana premijera dokumentarnog filma posvećenog ubijenom mladiću.

– Bilo je mnogo emotivno, niko nije mogao da suzdrži suze.. Stefan je uvek uz nas, čuvamo ga u zajedničkim uspomenama! – rekao je trener ubijenog Stefana Savića.

Trener ubijenog Stefana Savića naglasio je da je Stefan M., koji je tog kobnog dana pokušao da spasi MMA borca i pritom sam teško povređen od strane sumanutih ubica, nagrađen zlatnom medaljom za hrabrost od strane MMA saveza.

– Stefan je dobio medalju za hrabrost. On je naš junak! Mi smo mu neizmerno zahvalni – istakao je Ćosić.

Ubistvo Stefana Savića dogodilo se u noći između 24. i 25. februara. Te večeri Savić je bio u provodu sa društvom u Dobračinoj ulici u Beogradu. Njegov deda Radoš je rekao za medije da su ubice sačekale Savića ispred kluba jer im je neko dojavio da je Stefan tamo.

– Čim je izašao iz lokala, ubice su Stefana počele da ubadaju, pa je on ranjen počeo da beži od njih niz Dobračinu ulicu, dok ga nisu sustigli na raskrsnici i dokrajčili. Verujem da je imao veliki broj povreda – rekao je Radoš.

Izboden više od 15 puta

Beogradski mediji su objavili da su ubice Gačević i Daničić Stefana Savića izboli više od 15 puta.

Izvor je tada rekao da će u obdukcionom nalazu biti precizno navedene sve povrede koje je zadobio Savić. Međutim, navodi da su lekari i inspektori bili šokirani kad su videli šta su ubice uradile Stefanu.

Radoš je na dan sahrane svog unuka pojasnio da je njegov unuk pre dve godine imao sukob sa Gačevićem i Daničićem.

- Advertisement -

Njih dvojica su mu napadala druga, bacili ga u Dunav i urinirali po njemu.

– Stefan je tada potrčao da izvuče druga iz vode, a ova dvojica mu nisu dala. Onda se on potukao sa njima i jednom je povredio vilicu – rekao je Radoš.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:53
Snimak zverskog ubistva MMA borca Stefana Savića na Dorćolu

Kurir

Najnoviji članci