“ODVRATNE STE” Fitnes bliznakinje udomile psa, pa ga ODVELE U AZIL: “Ološi, iz kreveta ste ga ostavile u kavezu”

Naime, one su prvo na svom Tik Tok nalogu objavile snimak na kom su objasnile zbog čega više ne mogu da se brinu o psu, a snimak je potom naišao na osudu mnogih.

Blic preporučuje

“PRVI PUT U ŽIVOTU SMO NA SVADBI” Ovaj video fitnes bliznakinja je SVE što je potrebno danas da vidite: “Ne znamo kako da se ponašamo, sanjale smo veselje”

Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu.🫶 Čuvale smo ga mi kao i svi naši bližnji kada to nismo mogle, no, zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće i druge stvari, Bekija nismo mogle da zadržimo kod nas.🥹 Tražile smo mu dom gde će imati potpunu slobodu, a nikada da ne bude gladan, bolestan i bez krova nad glavom. Takvo mesto smo našle, a to je u Srbobran kod predivnog @Animal rescue Nikola koji trenutno ima preko 100 životinja koje je spasao i o kojima se brine.😍🤝 On je napravio azil sa predivnim uslovima, ma ni nalik azilima u Srbiji, pre bismo ga nazvale ✨️RAJ ZA ŽIVOTINJE✨️ No, Nikoli je pomoć UVEK dobrodošla!😊 Možete mu pomoći tako što ćete otići kod njega u Srbobran i doneti hranu i ostale stvari za pse, ali i materijal potreban za dalju izgradnju.🤌 Takođe, možete i poslati novac💰 (bilo koju sumu, sve znači) na račun: Nikola Stojković, 340-0000032534624-77 erste bank Srbobran Nikola, ovim putem ti se zahvaljujemo za svaki život koji si spasio kao i što si primio da Beki bude deo tvoje priče.🍀 Od nas ćeš zauvek imati podršku i pomoć jer je to najmanje što možemo učiniti za vas!❤️ Beki, zauvek te vole i čuvaju tvoje seka Joja i seka Nata🥹🐶👯‍♀️

Naime, one su istakle da ne mogu više da brinu o njemu zbog poslovnih obaveza koje imaju.

– Emocije su pomešane, i srećne smo i tužne. Bekija smo mnogo zavolele, ali nije mogao da ostane kod nas i zato smo mu našle mesto gde i pripada. Sinoć nam je bilo poslednje veče sa Bekijem. Zbog nekih okolnosti, nismo mogle da ga zadržimo kod nas i našle smo dom. Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu. Čuvale smo ga, ai zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće, nismo mogle da ga zadržimo – napisale su između ostalog fitnes bliznakinje, a potom pokazale azil gde su psa i odvele.

fitnes bliznakinje navukle gnev

Foto: Instagram

Fitnes bliznakinje navukle gnev

Ovaj njihov potez navukao je gnev mnogih javnih ličnosti, među kojima su sestre, Lea i Sara Stanković koje su se odmah oglasile na mrežama.

fitnes bliznakinje navukle gnev

- Advertisement -

Foto: Instagram

Fitnes bliznakinje navukle gnev

“OLOŠI, IZ KREVETA STE GA OSTAVILE U KAVEZU”

Lea i Sara Stanković se pobesnele kada su videle šta su fitnes bliznakinje uradile, a kako kažu, ovaj njihov potez je za svaku osudu.

– Ova dva ološa od ljudi su psa koji je živeo sa njima u stanu odlučile da odvedu u azil zbog mnogo “posla” koje imaju i to dečku koji trenutno brine o preko 100 pasa i jedva skuplja sredstva da ih prehrani i da ti psi prežive. Ološa dva su iz kreveta psa odvele da spava u kavezu, ne zaslužujete ništa bolje nego da vas večeras spakuju u kavez sa još 100 ljudi. Bezdušne ološkinje napustile živo biće koje je do danas spavalo sa njima u krevetu i koje im je verovalo. Sram da vas bude ceo život – napisala je Lea, a onda se oglasila i Sara.

fitnes bliznakinje navukle gnev

Foto: Instagram

Fitnes bliznakinje navukle gnev

“Veganke” dve sebične, samopromoterke koje gram ljubavi nemaju za životinje već lažu ceo internet. Vi “zbog posla” ne možete da brinete o psu pa ste ga istresle u azil Nikoli koji jedva brine o broju životinja koje čuva. Naplaćujete intervjue zvezdetine, a da li ćete ostaviti dinar za taj azil koji ste upravo opteretile još jednom dušom – napisala je Sara i dodala:

fitnes bliznakinje navukle gnev

Foto: Instagram

Fitnes bliznakinje navukle gnev

– Bilo mi vas je žao, ali sada ste pokazale svoja lica, sramite se – zaključila je Sara Stanković.

fitnes bliznakinje navukle gnev

Foto: Instagram

Fitnes bliznakinje navukle gnev

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci