back to top
mojatv

ON JE OTAC ĆERKE JAMI MILENKOVIĆ: Bio je u “Zadruzi” da upozna tadašnju SNAJKU i tada ga je videla CELA SRBIJA

Reč je o beogradskom frizeru Predragu Peđi Rankoviću, koji je inače stric Anđela Rankovića, učesnika nekoliko sezona rijaliti programa “Zadruga”.

Blic preporučuje

ĆERKA FOLKERKE U ZAGRLJAJU MILOŠA BIKOVIĆA: Svi pričaju o ogromnoj sličnosti sa majkom , a malo ko zna da ona ređa desetke na ovom fakultetu

JAMI POKAZALA ĆERKIN INDEKS PUN DESETKI Pevačica se pohvalila neverovatnim uspehom, usred ISPITNOG ROKA joj poručila: “Pametni učenjem, luzeri parama”

predrag peđa ranković

Foto: Zadruga Official / youtube

Predrag Peđa Ranković

Otac pevačicine ćerke Lee Milenković došao je na imanje “Zadruge” tokom prve sezone, kao član Anđelove porodice, a tom prilikom je upoznao i njegovu tadašnju devojku, pevačicu Teodoru Džehverović i potencijalnu snajku porodice Ranković.

Anđelo i Teodora su u međuvremenu raskinuli i pevačica se potom upustila u vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem, sa kojim je takođe nedavno raskinula.

predrag peđa ranković

Foto: Zadruga Official / youtube

- Advertisement -

Predrag Peđa Ranković

Inače, Jami je želela da se uda za Peđu i mislila je da je to ljubav za ceo život, međutim, nedugo nakon njenog porođaja frizer i pevačica su stavili tačku na emotivnu vezu.

Podsetimo, Lea je student na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost na kome ređa čiste desetke, čime njena majka često zna da se pohvali na mrežama i za razliku od mame, Lea ne želi da se bavi javnim poslom.

jasna milenković jami, ćerka lea

Foto: Oliver Bunić / Ringier

Jasna Milenković Jami, ćerka Lea

– Ona je u potpuno drugim vodama, iako sjajno peva. Ja je nagovaram, možda se i desi da snimi jednu pesmu. Ona se odlučila za politiku i bezbednost i vrlo je aktivna u tom polju, ali je moja najveća podrška, kao što sam i ja njena – rekla je Jami nedavno za “Grand”, a Lea se svojevremeno pohvalila svojim inetresovanjima.

– Na prvom mestu bih istakla to što govorim pet jezika: arapski, španski, engleski, turski. Četiri jezika pored srpskog. Do sada mogu da se pohvalim da imam sve desetke na fakultetu. Mogu da se pohvalim da sam najbolji student Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost. Stvarno je težak fakultet, ali ja to volim. Volela bih da se jednog dana bavim diplomatijom – rekla je ona jednom prilikom.

Video: Jami iskreno o ćerki i njenim momcima

Jami iskreno o ćerki i njenim momcima

Najnoviji članci