back to top
mojatv

OPET OPANJKAVAJU HARIJA I MEGAN MARKL?! Kažu da su OCRNJENI bez razloga, a njihov portparol otkrio istinu o pozivnici za rođendan

Princ Hari i Megan Markl nisu ostvarili nikakav kontakt s Bakingemskom palatom u vezi s pozivnicom na 75. rođendan kralja Čarlsa, rekao je njihov portparol za Daily Mail.

Kralj Čarls III trebao bi da proslavi rođendan sledećeg utorka. Sunday Times objavio je da je princ Hari odbio poziv na rođendansku proslavu i da će ostati u Kaliforniji. No glasnogovornik Saseksovih sad je rekao da par o tome uopšte nema pojma.

”Hari i Megan nisu imali nikakav kontakt sa porodicomu vezi rođendana. Razočaravajuće je što je Sunday Times pogrešno izvestio o ovoj priči”, rekao je.

”Nisu primili nikakvu pozivnicu i nisu znali za bilo kakvu proslavu dok priče nisu izašle u javnost”, rekao je izvor, dodajući: ”Siguran sam da će vojvoda pronaći način da se privatno javi kako bi Njegovu Veličanstvu čestitao rođendan kao što je on oduvek činio.”

Isti je portparol takođe je porekao da će se Megan vratiti glumi nakon brojnih članaka u svetskim medijima.

Prijatelj para sugerisao je da je Bakingemska palata čak mogla namerno pustiti priču o ”podbacivanju” kako bi skrenula pažnju s nedavne kraljevske posete Keniji, gde se kralj suočio s pozivima građana da se izvini za britansku kolonijalnu prošlost.

”Priča je postavljena na način da izgleda kao da vojvoda prezire svog oca, što nije istina”, rekao je prijatelj.

”S obzirom da putovanje u Keniju nije dobro prošlo, ovo bi mogla biti dobrodošla distrakcija.

Iako bi mnogi hteli da se Hari i Megan pomire s britanskom kraljevskom porodicom, svaki njihov novi postupak tu mogućnost sve više odbacuje, a tu je i činjenica da se Megan s njim nijednom nije pojavila u Britaniji od sahrane kraljice Elizabete.

(Kurir.rs)

Bonus video:

- Advertisement -

00:28
Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Kurir

Najnoviji članci