“OSTALA SAM USKRAĆENA ZA UNUČE” Ovo je sin sin Mire Banjac: Ima 71 godinu i glumici je najveća podrška

Uveliko snima seriju „Zakopane tajne“, a redovna je i na filmskim zbivanjima u zemlji u okruženju. No, kada nije na setu, njena oaza mira i sreće je u Novom Sadu, gde živi zajedno sa sinom Banislavom Branom Jovanovićem.

mira banjac sa sinom

Foto: RTS / youtube

Mira Banjac sa sinom

Njega je dobila 1951. godine i to godinu dana nakon sticanja diplome. Brak sa njegovim ocem Andrejem Jovanovićem, nije potrajao, ali to nije omelo da budu dobri i posvećeni roditelji.

-Često u životu očekujemo jedno, a dogodi se nešto drugo. Andrej Jovanović, inženjer po struci, bio je moja velika ljubav. Udala sam se za njega kad sam imala 24 godine. Oboje smo s radošću čekali Branino rođenje i to je ubrzo bilo jedino što nas je spajalo- govorila je ranije za domaće medije Mira i dodala:

-Shvatili smo da nismo jedno za drugo, da se potpuno razlikujemo, da smo drugačiji. Nije bilo ružnih scena, prebacivanja i mučenja. Razdor i odsustvo bliskosti lebdeo je u vazduhu. Zbog neslaganja naravi, različitih ciljeva, izabrali smo najbolje rešenje – razvod. Razišli smo se kad je Brana imao pet godina, tako da razvod nije bio traumatičan za dete.

Prema Mirinim rečima, nikada nisu imali trzavica posle razvoda, a sve kako bi njihov sin imao bezbrižno i sretno detinjstvo.

-Nikada se više nisam udala, a Brana je bio i ostao moj voljeni i obožavani sin, moja najveća ljubav- pričala je Mira, pa dodala:

-U momentu razvoda Brana je bio suviše mali da bi dobio ‘drugog oca’, a kasnije, kad je porastao, ‘drugi otac’ mu više nije ni bio potreban. Nije mi nedostajalo poštovanje muškaraca. Mene su moji ljudi voleli.

Inače, Brana je u mladosti državni prvak u dizanju tegova, dok je radni vek proveo kao snimatelj na televiziji. Danas je u penziji i bavi se lovom i izradom nameštaja.

- Advertisement -

‒U životu postoji ravnoteža, ali, nažalost, tu ravnotežu dobijete kasnije. Valja se rasporediti: koliko dajete profesiji, a koliko životu. Ostala sam uskraćena za unuče, ali to je takva sudbina. Zaista bih dala celu moju karijeru za to jedno dete, ali nije se dalo ‒ iskreno je priznala pre nekoliko godina Mira, a prenosi “Hello”.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci