“OSTAVILA JE MUŽA ZBOG ZVEZDANA” Kuma otkrila da se Ana viđala sa Slavnićem dok je bila u braku: Evo što njen bivši muž neće da se oglašava

Objavljeno

Nakon drame Slavnić je i zaplakao, što kačavenda ocenjuje kao njegovu manipulaciju.

Blic preporučuje

DNO DNA! Zvezdan izmislio da mu se pogoršalo zdravstveno stanje da bi se Ana SAŽALILA, pa se potrudio i da zaplače: “Bio sam kod kardiologa”

ZVEZDAN SLAVNIĆ IZVEDEN IZ “ZADRUGE”: Nakon brutalnog sukoba sa Anom napustio imanje, mreže se usijale: “Nemojte da ga vraćate”

Zvezdan i Ana

Foto: Youtube/Zadruga Offcial / screenshot

Zvezdan i Ana

– Ne, iskreno pokajanje nije, manipulacija kao i do sad što on vrlo dobro radi kad je Ana u pitanju. Ja bih to nazvala odvrnuo je česmu, ali bukvalno.

Zvezdan je izjavio i kako je Ćurčićka svakog bivšeg momka varala sa njim.

-Kako da ne. Tražim pogrdne reči, ali ne nalazim. On je jedan manipulatini lažov, možda i najgori kog sam u životu videla. Sad bih ja postavila njegovo čuveno pitanje njemu, šta si tražio sa njom tolike godine kad je psihijatriski slučaj, tabletomanka, kockarka? Do sad je pitao on, a sad bih pitala ja, šta si tolike godine radio sa tom ženom? Laže, a na Boga ne misli. Čak i Ana zaboravlja, a ja jako dobro znam. Ana je bila sa Acom pre 30 godina, a sa Zvezdanom poslednjih 15. Da je obrnuto bilo bi okej da je Zvezdana varala sa Acom, pa da kažemo da je moguće, ali Acu sa Zvezdanom ta priča je van mozga i suluda. To je sumanuto i van pameti. Oni jesu bili mladi i bila je ideja kad dobiju dete da će se uzeti jer ona je tad bila u svojim devetnaestim godinama, ali pretpostavljam da zbog ludila u kojem bila u ovom trenutku da nije ni sama shvatila da je to bilo pre 30 godina. Zvezdana tad nije bilo ni na mapi.

Kačavenda je prokomentarisala tvrdnje Zvezdana Slavnića da je Ana bivšeg muža godinu dana varala sa njim.

Zadruga 6, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

Foto: Printscreen, Ilustration Studio Origami / Ringier

Zadruga 6, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

-To je notorna laž jer sam vrlo intezivno u tom perodu bila deo njenog života. Ja sam svedok i još jedna drugarica svega toga, to je notorna laž. Ana je bila takva gospođetina da je ona sa svojim suprugom sela i rekla mu iskreno šta se dešava jer ona jeste Zvezdana viđala u par navrata, ali to je bila kafa. On je nju saletao sa svih strana jer se poznaju od ranije do te mere se zaintrigirala i počela da se zaljubljuje. Meni je žao što njen bivši suprug ne želi da se javno oglašava. On danas ima brak, ima malo dete i to su razlozi, a pritom i brine o njihovo dvoje dece. On je vrlo isključiv da ne želi da izađe u medije, ali verujem kad ona izađe da će se zajedno sa njom pojaviti u medijima i sve to demantovati jer je on jedan sjajan tip. On i Ana i dan danas imaju fenomenalan odnos, pritom Ana je došla suprugu i rekla: “Ja sam se zaljubila, ja želim da te ostavim”. Na sve to Ana se tad iselila iz stana, a deca su ostala sa Saletom, ništa nije tražila, a kasnije su Sale i ona u hodu sve rešili kao ljudi. On je divan bivši muž kojeg bi svaka žena poželela, a posebno jer je Ana njemu u lice rekla da se zaljubila, čak i u koga, što danas nemamo prilku često da vidimo. Sela je i bila gospođa, svi mi bliski ljudi to jako dobro znamo – Milena je otkrila i kako Anina deca podnose celu ovu situaciju:

– Anina deca ovo podnose jezivo, oni su kod mene u kući svaki drugi dan da li na ručku, kafi ili sa mojom decom. Podnose vrlo teško, ali su se sad već malo navikli jer se puno bavim time, tata im je tu za sve što treba, ali ja sam žensko i najbliža njima. Nekako se navikavaju. Objašnjavam im da je to bio Anin izbor i da ovo mora da prođe i da ako je ovo cena da ga ostavi za vek i vekova da se prilagode i prihvate. Suštinski su dobro, rijaliti ne prate, ali s druge strane im je teško da gledaju i čuju od prijatelja, druge dece i bliskih ljudi. Nije lako da čuju da se raspada u delove, ali su zaista hrabri.

.

Foto: Zadruga Official / youtube

.

Zvezdan i Ana su se dogovorili da će nasamo razgovarati u nedelju.

– Od tog razgovora očekujem da od tog posla nema ništa. Ana je i dalje nažalost u vrtlogu manipulacije i znam koji strah ima od njega. Pokušava da ga spusti i smiri, teško podnosi izjave kojim gađa, zabrinuta je za decu i porodicu. Ona ovo želi da smiri jer ju je udario gde je najviše boli, a to je porodica. Ana je vrlo vezana za decu, majku i sestru koja nije u medijima, a ja sam sa njima svaki dan u kontaktu. Verujem da ovo radi kako bi ga zaustavila i njeni najbliži to ne bi slušali. Od dogovora nema ništa, očekujem da će on da odlepi kao i do sada ako bude govorila stvari koje njemu ne odgovaraju, a njemu odgovara da je ućutka – rekla je Milena Kačavenda za “Pink.rs”.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci

Više vijesti