OSVANULA MISTERIOZNA ČITULJA ZA LAUŠEVIĆA: “Žarko. Eh, bre… bre…”

Tuga zbog smrti Žarka Lauševića traje od 15. novembra kada je objavljena tužna vest.

Mnogi se prisećaju uloga, citata iz knjiga, a Žarkove kolege širom regiona dele uspomene na legendarnog glumca i pričaju o njegovoj veličini.

Od Žarka se opraštaju mnogi poznati i nepoznati jer je trag koji je ostavio u domaćoj kinematografiji ogroman, a o njegovim ulogama na filmu i pozorištu se priča i dalje.

Glumice Svetlana Ceca Bojković i njena ćerka Katarina Žutić, Radmila Stanković i Ana Marija Rosi dale čitulju svom kolegi.

– Duboko pogođeni tvojim odlaskom, bolno svesni iskupljenja koje si godinama činio, ostajemo za tobom zauvek tužni i puni ljubavi – piše u čitulji ove četiri dame.

Međutim, jedna misteriozna čitulja je privukla pažnju.

– Otišao je moj dragi, dragi, dobri Žarko. Eh, bre… bre… – a u potpisu stoji Džu. Ostaje pitanje ko je to, ali svakako je neko kome je do Žarka mnogo stalo.

Glumac je ostavio u amanet svojoj porodici da bude kremiran i da njegov ispraćaj bude u Beogradu. Insistirao je da sahrana prođe bez velikih ceremonija i govora, u najužem krugu bliskih ljudi, potvrdio je izvor za Kurir.

Da podsetimo, kremacija i ispraćaj glumca Žarka Lauševića biće obavljeni u ponedeljak, 20. novembra na Novom groblju u Beogradu sa početkom u 14 časova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

- Advertisement -

00:44
Žarko Laušević posle premijere filma

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci