back to top
mojatv

OTAC I SIN OSUĐENI NA 50 GODINA ZBOG UBISTVA! Srbi greškom izrešetali mladića u Parizu, evo kako je PLAN ZA OMTICU pošao po zlu

Sud u Parizu osudio je srpske državljane Zvonka L. (50) i njegov sin Đorđa L. (26) na 30 i 20 godina zatvora jer su u julu 2019. na ulici u Parizu sa svojom ekipom organizovali sačekušu i izrešetali mladića Usmana (20), koji je nevina žrtva, jer su ga egzekutori pomešali sa pravom metom.

Kako navode francusko mediji, na suđenju u petak odlučeno je da se srpski državljani osude iako njihova dva člana kriminalne organizacije nisu dostupni pravnim organima Francuske i od te 2019. godine se nalaze u bekstvu.

– Utvrđeno je da je žrtva slučajno ubijena u obračunu kriminalnih bandi. Naime, mladić se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu i iz tog razloga je ubijen. Srpski državljani su osuđeni na po 30 i 20 godina zatvora, dok njihova dva saučesnika, koja su učestvovala u ubistvu i dalje nisu dostupni fransuskim organima i za njima se i dalje traga – naveli su fransucki mediji.

Inače, mladić je brutalno ubijen 6. jula 2019. godine u Parizu i to zbog greške egzekutora koji su te kobne večeri oko 3.30 časova prvo trebali da otmu, a zatim da likvidiraju drugu osobu. U toj borbi i obračunu nevina žrtva je ubijena u maloj Ulici Aleksandar Fleming, koja se nalazi u četvrti Sen Deni.

– Kobne večeri Usman je bio sa prijateljem i zašli su na ulicu, gde je ubrzo došlo do pucnjave i to kada su ih presrela četri muškarca, koja su bila u automobilu marke “audi” i u kombiju. Ubrzo su egzekutori otvorili vatru u njihovom pravcu – pisali su lokalni mediji i dodali:

– Mladić je pogođen hicem u glavu, dok je njegov prijatelj tom prilikom lakše povređen. Ubrzo su ih likvidatori ubacili u automobil i odvezli do bolnice Tenon, gde su ih samo ostavili. Od zadobijenih povreda, mladić je preminula četri dana kasnije i pored svih napora lekara.

Kako su tada izveštavali francuski mediji, efikasnom i brzom istragom identifikovana su dva napadača.

– Istražitelji su tada identifikovali Zvonka L. i njegovog sina Đorđa L. koji su sa svojom ekipom izrešetali pogrešnu metu. Navodno, njihova meta bio je diler, koji se motao oko zgrade koja se nalazi u toj ulici. Plan je navodno, bio da se on otme i “nauči pameti” – naveli su tada izvori i dodali da su nakon likvidacije otac i sin pobegli u Srbiju.

Na prethodnom suđenju svedočila je sestra ubijenog mladića.

– Moj brat nije bio u središtu obračuna, već je bio pogrešna meta i zamenjen je sa drugom osobom – rekla je tokom suđenja sestra ubijenog, dok je jedan od okrivljenih priznao da je bio naoružan.

– Bio sam naoružan te večeri. Izbila je svađa sa žrtvom pre nego što se sve kasnije zakomplikovalo i pretvorilo u tragediju – rekao je jedan od okrivljenih.

- Advertisement -

Bonus video:

00:21
TU JE SINOĆ JEO GIROS KAD SU GA UPUCALI! Mesto na kom je ranjen Goran A.

Kurir

Najnoviji članci