back to top
mojatv

OTAC MI JE DAVAO SAMO PILETINU DA JEDEM: Britni Spirs tretirali kao ROBINJU, dok je porodica živela na NJENOJ GRBAČI (FOTO)

Američka pop princeza Britni Spirs (41) objavila je svoje memoare, a mnogima najzanimljiviji deo jeste onaj o njenom ocu koji ju je godinama držao pod svojim starateljstvom.

Britni je u memoarima ‘Žena u meni’ koji su se vrlo brzo našli na listi bestselera, otkrila da joj je otac Džejmi Spirs često govorio da je debela i davao joj razne dijete.

– Dve godine nisam jela skoro ništa osim piletine i povrća iz konzerve. Imali smo batlera i uvek sam ga molila za normalnu hranu – prisetila se Britni.

Objasnila je da se nije bunila zato što je bila ‘prestravljena’ i ‘saterana u ćošak’.

– To je bio jako dug period da ne jedeš ono što želiš. Pogotovo jer je to moje telo i ja zarađujem novac od kojeg svi žive. Bilo je ponižavajuće – pisala je pevačica.

Takođe je dodala da nikome iz njene okoline režim njenog oca nije bio sulud.

– Moje telo je bilo dovoljno jako da rodi dvoje dece i uz sve to uči koreografije i izvodi ih savršeno na bini. Uz sve to, brojali su mi svaku kaloriju da bi se mogli dodatno obogatiti na mom telu – rekla je.

– Moja porodica je živela u prekrasnom stanu na Floridi i ja sam im na sto donosila odličnu hranu dok sam gladovala i radila – požalila se.

Prisetimo se, pevačica je pod starateljstvom oca Džejmija bila 13 godina, a 2021. se izborila za svoja prava na sudu. Pod starateljstvo je stavljena 2008., nakon njenog poznatog nervnog sloma jer je njena porodica tvrdila da ne može voditi brigu sama o sebi.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

- Advertisement -

04:49
Viral – Free Britni

Kurir

Najnoviji članci