OTAC PEĐE STOJAKOVIĆA JEDVA IZAŠAO IZ AUTA Očevici: “Nikad nisam video ovako nešto” Pokušao je nekog da pozove! Žena je ZAPOMAGALA

Na Zrenjaninskom putu u naselju Sebeš u blizini Borče gde je sinoć došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo muškarac M. M. (60) koji je bio na mestu suvozača kada je ženska osoba upravljajući vozilom nakon sudara uletela u kafić pored puta, u toku je saniranje štete.

Nesreća se dogodila juče oko 18.30 sati kada je otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića, Miodrag udario u vozilo u kom je bio nastradali muškarac, a od slične udarca oni su završili u lokalu.

– Lokal se nalazi na samoj ivici kod mosta i semafora, a tu je dozvoljeno polukružno okretanje i svi koji rade polukružno divljaju i niko ne poštuje pravila, a često ne mare ni za semafor. Sinoć je bilo jezivo, radili smo u prodavnici i odjednom je začuo prasak – kaže očevidac ove nesreće za Kurir i dodaje:

– Puklo je baš jako, i odmah smo izašli napolje. Scena je bila jeziva, auto je bio u lokalu, skoro celom dužinom. Žena koja je vozila je kukala, zapomagala. Nikad nisam video tako nešto…

Kako dalje navodi naš sagovornik, otac košarkaša koji je bio za volanom džipa jedva je izašao iz kola.

-Taj stariji čovek je bio zbunjen… Nije znao šta ga je snašlo. Pokušao je nekoga da zove na telefon, valjda da javi šta se desilo – kaže sagovornik i dodaje:

– Okupilo se dosta ljudi, a i neki radnici sa pumpe. Došla je i policija i Hitna pomoć. Sigurno će kamere sa pumpe moći da utvrde kako je tačno došlo do jezivog sudara.

otac peđe stojakovića jedva izašao iz auta očevici: "nikad nisam video ovako nešto" pokušao je nekog da pozove! žena je zapomagala

1 / 15 Foto: Petar Aleksić

otac peđe stojakovića jedva izašao iz auta očevici: "nikad nisam video ovako nešto" pokušao je nekog da pozove! žena je zapomagalaotac peđe stojakovića jedva izašao iz auta očevici: "nikad nisam video ovako nešto" pokušao je nekog da pozove! žena je zapomagalaotac peđe stojakovića jedva izašao iz auta očevici: "nikad nisam video ovako nešto" pokušao je nekog da pozove! žena je zapomagalaotac peđe stojakovića jedva izašao iz auta očevici: "nikad nisam video ovako nešto" pokušao je nekog da pozove! žena je zapomagala

Kako dodaje satima je trajao uviđaj, a otac bivšeg košarkaša je u marici odvezen u policijsku stanicu.

- Advertisement -

– Lekari su pokušali da reaniniraju nesrećnog čoveka, ali nije mu bilo spasa. Žena koje je vozila je plakala i zapomagala, i nju su odvezli na lekarski pregled, čuli smo da i ona ima neke povrede.

(Kurir.rs/B.T.)

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci