back to top
mojatv

Otkazan koncert Riblje Čorbe u Nišu zbog Borinog zdravstvenog stanja: “Lekari su mu zabranili da se izlaže naporima”

Razlog tome je, kako navode predstavnici benda, loše zdravstveno stanje frontmena benda Borisava Đorđevića.

Blic preporučuje

NOVI SAD JE OSTAO BEZ KULTNOG MESTA ZA IZLAZAK Klub u kome su svoje prve nastupe imali “Riblja čorba”, “Prljavo kazalište”, Lepa Brena, SRUŠEN JE i otišao u istoriju (foto, video)

OVAJ DETALJ IZ BAJAGINOG ŽIVOTA NIKO NIJE ZNAO Studirao je NUKLEARNU FIZIKU, a za sve je kriva “Riblja čorba”

OVAKO BORA IZGLEDA NAKON ZDRAVSTVENIH PROBLEMA “Riblja čorba” za Beograđane na Tašmajdanu! Na koncertu i ćerka Miše Aleksića

otkazan koncert riblje čorbe

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Otkazan koncert Riblje Čorbe

Na društvenim mrežama, predstavnici benda su saopštili da su lekari zabranili Đorđeviću putovanje i izlaganje naporima zbog jakog gripa i problema sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća.

– Izvinjavamo se do neba što nećemo moći da se, u Nišu i Boru, zajedno radujemo Novoj godini. Bori su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima jer ima jak grip kao i probleme sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi evo nas na novim druženjima. Izvinjavamo se organizatorima, kao i svima kojima smo pokvarili planove. Volimo vas, srećna Nova godina – navodi se u saopštenju benda.

otkazan koncert riblje čorbe

- Advertisement -

Foto: Oliver Bunić / Ringier

Otkazan koncert Riblje Čorbe

Niški kulturi centar koji je zadužen za organizaciju novogodišnjih koncerata radi na tome da u prednovogodišnjoj noći nastupa drugi izvođač. Postoji mogućnost da to bude “Van Gogh”, prenosi “Zona Plus”.

VIDEO: Riblja Čorba Beer fest

Riblja Čorba Beer fest

Najnoviji članci