back to top
mojatv

OTKRIVENO KAKO JE POGINUO SRBIN NA FLORIDI: Nebojšu iz Subotice “nisanom” oborio vozač koji je prošao na crveno svetlo!

Vest o tragičnoj smrti Nebojše Rapajića (43), rodom iz Subotice, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na Floridi, rastužila je sve one koji su ga poznavali, a prijatelji su se organizovali da prikupe novac za transport njegovog tela u Srbiju, gde porodica želi da on počiva.

Kako su objavili američki mediji, saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio Rapajić dogodila se u sredu, 22. novembra, nešto pre 10 sati.

– Nastradali muškarac je bio na biciklu. Počeo je da prelazi Bulevar Kolijer, jer je bilo crveno svetlo na semaforu za vozače. Međutim, vozač belog “nisana” nije stao na crveno i udario je biciklistu – naveli su lokalni mediji, opisujući kako je došlo do kobne nesreće.

Od siline udarca, vozač bicikla je pao sa svog dvotočkaša.

– Zadobio je teške povrede. Kolima Hitne pomoći je prevezen u bolnicu, ali je tamo, nažalost, preminuo ubrzo po prijemu.

Vest o preranoj smrti Subotičanina objavila je i srpska crkva u gradu Napulj na Floridi, gde je Nebojša Rapajić živeo, radio i, nažalost, nastradao.

– Izražavam najdublje saučešće zbog prerane smrti Nebojše Rapajića. Teška srca smo primili vest o njegovoj tragičnoj smrt 22. novembra 2023. dok je vozio bicikl u Napulju. Nebojša, Subotičanin, imao je samo 43 godine – navodi se u objavi i dodaje:

– Zbog ovog tužnog događaja, SPC Gospodnji sabor u Napulju organizuje prikupljanje sredstava za lakše prenošenje Nebojšinog tela u Srbiju radi sahrane. Vaša podrška bi nam mnogo značlila u ovim teškim trenucima. Udružimo se u znak sećanja i izrazimo iskreno saučešće Nebojšinoj porodici i prijateljima.

(Kurir.rs)

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci