back to top
mojatv

OVAKO DANAS IZGLEDA LEGENDARNI ĐOKA KURIR: Njegovi sinovi su naši POZNATI GLUMCI, pojavio se na premijeri filma “Sunce malo” FOTO

Legendarni glumac Tomislav Trifunović, kog domaća publika pamti po ulozi Đoke kurira iz popularne serije “Srećni ljudi” sinoć je došao na premijeru filma “Sunce Mamino”.

Na premijeri se našao velili broj popularnih glumaca, pa smo glavnih glumaca, Pavla Čemerikića, Pavla Mensura, Denisa Murića i Alise Radaković na ovom događaju smo mogli da vidimo i Nebojšu Ilića, Miodraga Radonjića, te Kristinu Bogunović, Zejnu i pevačicu Zeru.

Tomislav Trifunović i sam je došao da pogleda ovaj film posvećen devojčici koja je stradala u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, a koji se opisuje kao topla, melanholična, tinejdžerska i porodična crna komedija, koja govori o odrastanju, emotivnim odnosima, složenim porodičnim vezama i ljubavi kao univerzalnoj sili koja razboljeva, ali i leči, pokreće sve nas.

Glumca Tomislava Trifunovića pamtimo po ulogama u serijama “Srećni ljudi”, “Feliks” i “Meso”, a njegovi sinovi takođe su proslavljeni glumci, Branislav i Sergej Trifunović.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

01:51
IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Kurir

Najnoviji članci