back to top
mojatv

OVAKO JE KRALJEVSKA PORODICA PROSLAVILA BOŽIĆ: Megan i Harija nije bilo NI NA VIDIKU, a evo koji članovi su bili u CENTRU PAŽNJE

Britanska kraljevska porodica okupila se na Božić na imanju u Sandrigemu. Kralj Čarls, kraljica Kamila, princ Vilijam, princeza Kejt i njihova deca, šira porodica… No, neko nije bio tamo.

Princ Hari i Megan Markl nisu se pridružili kraljevskoj porodici ni ove godine. Zadnji put kada su svi bili zajedno bilo je 2018., takođe na istom imanju, gde je pokojna kraljica Elizabeta II tradicionalno slavila Božić.

Kako navodi Daily Mail, Hari, Megan i njihova deca, princ Arči i princeza Lilibet su proveli Božić u svojoj kući u Kaliforniji zajedno s Meganinom majkom i prijateljima.

Strani mediji ranije su izveštavali kako Hari i Megan neće odbiti ponudu kralja Čarlsa da zajedno proslave Božić, a nagađa se kako je moguće da kralj pozove sina na proslavu Nove godine.

Većina kraljevske porodice je na imanju u Sandrigemu prvo otišla na misu, a zatim pozdravila javnost. Posebnu pažnju dobili su najmlađi članovi porodice koji su razgovarali s okupljenima i poželeli im srećne praznike.

Ranije su princ Vilijam i princeza Kejt čestitali Božić divnom fotkom svoje dece, a princeza je uputila i božićnu poruku u kojoj je naglasak stavila na sve koji se brinu za decu.

(Kurir.rs/24sata.hr/T.B)

Bonus video:

00:29
Sveta božićna misa ponoćka počinje u rimokatoličkoj crkvi Svetog Dimitrija u Sremskoj Mitrovici (VIDEO)

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci