back to top
mojatv

Ovako su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković izgledali na VENČANJU Do sada neviđena fotografija: Glumica sa šiškama preko očiju, on sa pederušom u ruci (FOTO)

Zanimljivo je to da su Sloboda i Vojin na “ludi kamen”, na ovaj ili onaj način, stajali čak tri puta. Prvi put su sudbonosno “da” izgovorili u seriji bre stvarnog braka, drugi put su to uradili i u realnosti, dok su treći ponovo za potrebe snimanja serije.

Blic preporučuje

“NE IZLAZIM IZ KUĆE AKO NE MORAM” Sloboda Mićalović priznala NEPOZNAT DETALJ O SEBI, pa otkrila kako će provesti praznika: “Ove godine malo drugačije”

OVAKO IZGLEDA ROĐENI BRAT VOJINA ĆETKOVIĆA Sloboda Mićalović jednom objavila selfi sa njim: “Moj najbolji dever” (FOTO)

www.instagram.com

Njih dvoje su svojim šarmom, talentom, ali pre svega time što se ponašaju i žive kao da nisu popularni brzo osvojili srca publike. Mnogi ih smatraju idealnim partnerima, kako profesionalnim, tako i emotivnim. Ipak, o svojoj vezi su govorili vrlo retko i oduvek nastojali da detalje porodičnih odnosa zadrže sa sebe, te je tako i njihovo venčanje bilo daleko od očiju javnosti.

Međutim, glumica je svojevremeno odlučila da podeli sa svojim pratiocima fotografiju sa venčanja i time oduševila fanove. Ona je imala šiške sve do očiju, dok je on nosio pederušu, a odevne kombinacije bile su pun pogodak.

vojin ćetković i sloboda mićalović

Foto: Youtube / Ringier

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

Inače, Vojin Ćetković i deset godina mlađa Sloboda Mićalović upoznali su se 2002. na snimanju filma “Zona Zamfirova”, kada su se rodile prve iskre koje su kasnije prerasle u romansu.

- Advertisement -

Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, koju su krunisali brakom četiri godine kasnije.

– Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu “lepa je” ili slično – rekao je Vojin svojevremeno, prenosi “Hello”.

Venčali su se u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a tim povodom organizovali su intimnu ceremoniju na kojoj mediji nisu bili pozvani.


Najnoviji članci