back to top
mojatv

“OVAKVU BITANGU MAJKA NE MOŽE DVA PUTA DA RODI” Jovanov reagovao na napade Mihaela Rota – “Nisu srpske snage premlaćivale Albance!”

MILENKO Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke, na svom Tviter nalogu odgovorio je na poslednje napade predsednika Odbora za spoljne poslove Bundestaga Mihaela Rota na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i našu zemlju i narod.

овакву битангу мајка не може два пута да роди јованов реаговао на нападе михаела рота - нису српске снаге премлаћивале албанце!

Foto: Printskrin

– Onakvu lažljivu, arogantnu i bezobraznu bitangu, kao Mihaela Rota, majka ne može dvaput da rodi! Kezi se i grli sa Kurtijem koji je u Tetovu promovisao tzv. “Veliku Albaniju”, ali o tome ćuti i optužuje Srbe da prave Veliku Srbiju! Pogrom iz 2004. mu nije tema, ali zato su mu Srbi i Vučić krivi za poslednji talas nasilja na KiM, iako su tamo Srbi stradali od napada Kurtijevih siledžija, a nisu srpske snage premlaćivale Albance!

Srbi su krivi i @avucic mu kriv, jer je Kurti zaustavio promet robe iz centralne Srbije! Gde više nalaze ovakve pokvarene licemere, koji svojim ponašanjem samo dodatno podižu tenzije?! I tek kad se suočimo sa ovakvim bahatim, beskrupuloznim i lažljivim bitangama, koje bez trunke obraza brutalno i na silu guraju svoje teze, potpuno zanemarujući činjenice i istinu, možemo videti u kakvim okolnostima se predsednik Vučić bori za interese Srbije i naš narod na KiM – napisao je Jovanov na svom Tviter (X) profilu. 

Onakvu lažljivu, arogantnu i bezobraznu bitangu, kao Mihaela Rota, majka ne može dvaput da rodi!

Kezi se i grli sa Kurtijem koji je u Tetovu promovisao tzv. “Veliku Albaniju”, ali o tome ćuti i optužuje Srbe da prave Veliku Srbiju!

Pogrom iz 2004. mu nije tema, ali zato su mu…
— Milenko Jovanov (@MilenkoJovanov) September 13, 2023

Najnoviji članci